Kişilik & Karakter En son ne zaman yalan söylediniz? Arleying Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İçeriyi neydi efendim yalanın biraz daha açalım konuyu En son ne zaman yalan söylediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. söylemiyorum sorduklarında iyiyim derim 0 0 Yorumla
Hamet666 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öğle arası.. aç mısın yemek ısmarlayım dedi arkadaş yok tokum sağol dedim. En son yalanım bu olarak kalsa ne iyi olur 0 2 Yorumla Arleying +1 yıl Bunlar ufak yalanlar efendim ama siz böyle davetleri geri çevirmeyin Yorumla Hamet666 +1 yıl Küçük büyük belirtilmediğinden öyle son olanı söyledim. Pişman oldum zaten öldüm açlıktan yurda gelene kadar Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı. hiçbir zaman yalan söylemem 0 2 Yorumla Arleying +1 yıl Melek gibisiniz anladım Yorumla Gayedark +1 yıl ironi mi yapıyorsun Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. 3 hafta önce. Söylemek zorundaydım 0 0 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bi kac gün önce. Mesaiye kalmamak için. :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
söylemiyorum sorduklarında iyiyim derim
Öğle arası.. aç mısın yemek ısmarlayım dedi arkadaş yok tokum sağol dedim. En son yalanım bu olarak kalsa ne iyi olur
Bunlar ufak yalanlar efendim ama siz böyle davetleri geri çevirmeyin
Küçük büyük belirtilmediğinden öyle son olanı söyledim. Pişman oldum zaten öldüm açlıktan yurda gelene kadar
hiçbir zaman yalan söylemem
Melek gibisiniz anladım
ironi mi yapıyorsun
3 hafta önce. Söylemek zorundaydım
Bi kac gün önce. Mesaiye kalmamak için. :D
Dun gece
az önce
Hatırlamıyorum
bugün