Çok fazla korkuyorum, her zaman bilincimde bulunuyor. Eskiden köyde iskelet ve kurt düşünüyorum, annem kapıyı açıyor, ben koltuk arkasına saklandım, sonra neden saklanıyorsun dedi, ben de bunu dedim; çünkü iskelet ve kurt falan geliyor.. Beni hocaya götürdü, muska taktım, sonra kayboldu. Şimdi ise aşırı derecede çok korkuyorum, davul sesini duyunca aklıma cinayet geliyor, mesela birini öldürüyorsun, her duyduğumda aklıma geliyor, zihnimde canlanıyor.. Çok fazla korkuyorum, bazen de kabus görüyorum.. Lütfen yardımcı olun, çok korkuyorum.. Davul sesini duyunca zihnime cinayet figürleri geliyor.. Neden bunu hissediyorum, sebebi nedir?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissettiğin yoğun korkuyu ve zihnindeki çağrışımları gerçekten anlıyoruz. 😔 Çocukluktan gelen o güçlü imgelerle, davul sesi gibi ritmik bir uyaranın birleşmesi, zihninde çok derin ve beklenmedik köprüler kurmuş olabilir. Seslerin ve ritimlerin insan psikolojisi üzerindeki etkileri kadim zamanlardan beri karmaşıktır. Bu, bilinçaltının seslere verdiği güçlü bir tepki olabilir. 🥁 Yalnız değilsin, bu hissettiğin oldukça insani bir tepki aslında. 🌸