Savas filmleri olsun , aksiyon gerilim suc filmlerinde olsun cinayet ya da o esnada kanin fiskirmasi , akmasi o kadar hosuma gidiyor ki o kadar rahatlatiyor ki beni sanki ben o kisiyi oldurmusum gibi... mesela az once joker filmini bitirdim 😅 adam kimi nasil oldurduyse o kanin sicramasi , fiskirmasi o kadar rahatlatti ki beni...
Sizce neden boyle oluyor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevdiğin içindir. Şiddet içeren sahneler izleyerek, bazı insanlar duygusal düzenleme veya duygusal tepkilerini yönetme ihtiyacını karşılayabilirler. Bu tür sahneler, gerçek hayatta deneyim edemeyeceğimiz yoğun duyguları yaşamamıza ve bu duygusal tepkileri kontrol altına almamıza yardımcı olabilir. Cinayet ve şiddet içeren olaylar, bazı insanlar için merak uyandırıcı ve ilgi çekici olabilir. Bu tür sahneler, izleyicinin kurgusal hikayelere ve gizemlere olan ilgisini tatmin edebilir. Ancak, şiddet içeren sahnelerin rahatlatıcı olabileceği düşünülse de, böyle içeriklerin izlenmesinin bazı insanlar için rahatsızlık veya olumsuz etkilere neden olabileceği unutulmamalıdır. Bu tür içeriklere olan tepkiler kişiden kişiye farklılık gösterir ve herkesin kendisi için uygun olan içerikleri seçmesi önemlidir. Aynı zamanda, şiddet içeren sahnelerin gerçek yaşamda ve başkalarına zarar vermede kullanılmaması gerektiği unutulmamalıdır.
Çünkü beynimiz yapamadığımız ve asla yapmak istemediğimiz şeyleri bir yandan deli gibi merak ediyor ve istemsizce haz duyuyor. Bunun çok güzel psikolojik açıklamaları var. Mesela Portal Youtube kanalının "Vahşeti Seviyoruz" videosunu izlemeni öneririm.
Yapay zekaya sor o söyler
Onu nasil yapiyormusuz 😅