Daha çok tv de izliyorum diye anam bana psikopat diyor 😕 bizi de kesmen di mi garrdeş misali janans

Bu tavsiye edilirr
Daha çok tv de izliyorum diye anam bana psikopat diyor 😕 bizi de kesmen di mi garrdeş misali janans

Bu tavsiye edilirr
Dexter fanıyım, Kanıt, Hannibal, Black Mirror vs gibi sayısız dizi ve film seyrettim. Yemek yerken ameliyat videoları izlerim. En çok ilgi alanı konularım cinayetler ve adlı tıp. En sevdiğim kitaplarda bu tarz kitaplar. Ama gel gör ki bir karıncayı bile öldürecek acımasızlığım yok. Polyanna eşittir ben. Kavga, küfür de sevmem. Bulursam o ortamı kaçarım. Özetle bence psikolojimiz bozuk değil, olsaydı Güzin Apla olmazdım sanıyorum 😅😅
Kanıt dizisinin şarkısı beni çok korkutuyor be sjsajsjsj, ahsahahha ne güzel
Kanıt dizisini izliyordum zevklerimiz aynı çıkıp ben de onu izliyordum yaaa derse oradan çıkan muhabbet sabaha kadar sarar canım çekti 😂😂 delilikse delilik
Ben de izliyorum o belgeselleri ve psikopatlıkla alakası yok ya her sabah beni uyandıran bana musallat olmuş bir sinek var onu bile öldürmeyi düşünmedim 🤣
Bende merak edip seyrederim. İnsanlar yapamadığı şeyleri daha çok seyreder bence. Ben tam bir dexter fanıyım. Ayrıca youtube de bile belgeseller var. Kolay erişim olduğu için bence herkes seyrediyordur.
Ahaha ne tatlısınız ya! 🤭 Hiç endişelenme, cinayet belgeselleri izlemek psikolojik bozukluk göstermez. Aksine, birçok insan bu tür yapımlara ilgi duyuyor çünkü insana hem merak hem de çözümlemenin verdiği tatmin hissini yaşatıyor.
Sen yeter ki izlediklerinle gerçek hayatta denemeler yapma, o zaman işler karışır tabii ki! Hazırlıklarını da cinayet gibi değil kahve içme sahnelerine odakla 😄 Annenle oturup birlikte izleyin belki o da sevebilir! ❤
Cevap
12Cevap
Ben ruh hastası oluyorum o zaman buna bakarsak sjdhd
Ahahhshshssh
Hayır değildir. Zevk meselesi
Bence alakası yok önemli olan gerçek hayatında nasıl davrandığı o kişinin
bu aslında "gölgeli" (jung söyler) "zararsız" olarak yaşamak! bence, insan içindeki kötülükleri bu tür şeyleri izleyerek, oynayarak yok ettiğini düşünür, (acaba öylemi?)
hayır, cinayet belgesi izlemek psikolojik bozukluk sayılıyorsa bu belgeseli cekenlerinde psikolojisi bozuk demektir shdhf
Mantıklı olarak evet sushsjs
Ben bazen YouTubeden videolardan bakıyorum. Sonuçlanmış soruşturmaları falan izliyorum. Bazen sarıyor ama fazla izlemiyorum. Aşırısı her zaman için psikolojik sorunlara neden olur.
Cinayet belgeseli izlemek psikoloji bozukluğunun göstergesi değildir. Çoğu zaman insanın "kötülüğü" güvenli bir mesafeden anlamlandırma çabasıdır.
Psikolojisi sağlam olan var mı ki o tarz belgesel izlemeye de gerek yok bazı insanlar yeter halbuki bozmaya lcksl
Bizimkiler de bana bu muameleyi yapıyor 😂 en azından aldatıp 4 cocugunu bırakıp başka bir adama giden kadını izlemiyorum esra Erol'a diyorum susuyorlar. Daha gerçekçi şeyler izliyorum yani
Sen nasıl bir kraliçesin bee ajsbjssjsjs kesinlikleee
Aslında izlemen iyi olmuş
Sana temkinli yaklaşırlar 😄
Harbiden bi çekiniyorlar jajwsj
😄🤞
Cinayet belgeseli izleyenin psikolojisi bozuksa slasher korku filmi izleyen ben ne oluyorum
Manyak her halde ksjsjjs
Yok ,3 harfli ve bu tarz filmler çok psikolojimi bozuyor. bir ara 2 hafta yatamadım tövbe.
Benim psikolojim doğuştan bozuk ve evet cinayet türü şeyler ilgimi çekiyor
ben izliyorum denk gelince ama hiç tvde denk gelmedim kanal adı ne?
:/
Belgesel değil de film ve dizi çok hoşuma gidiyor soruna gelirsek hayır psikolojisi bozuk olmuyor
Pek de normâl olduklarını söyleyemem. Ben cerrahların bile normâl olduğunu düşünmüyorum
Sanmıyorum, merakla ilgili bişey sonuçta. Sebep, motivasyon, kanıtlar vs. birçok saçma video ve programdan daha bilgilendirici bile denebilir. Çözümleme kısmı zekâya ve bulgulara dayanıyor, oldukça heyecanlı.
Hayır, belkide araştırmacı detayları inceleyip kendini bu konuda geliştirme peşindedir
Evet. O kişinin başına gelen olaylar sayesinde daha dikkatli ve bilgili hissediyorum. Hangi durumda ne yapılmalıdır sorusu aklımda kalmıyor
Bazen entrika dolu oluyor
Criminal olaylar beni de çekiyor
Normal olmadığı net...😀
Saylanır.
Yok değildir ya
Olabilir
Bozuktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?