Karnım aç iki üç yer açık, onlar da çok pahalı, 300 TL sepet. Bir tane tavuk dönerci var onun sepeti 190 zaten, 200 var bende, tavuk döner ayran söyleyeceğim, karnım aç kaçta açılıyor
9 gü
Karnım aç iki üç yer açık, onlar da çok pahalı, 300 TL sepet. Bir tane tavuk dönerci var onun sepeti 190 zaten, 200 var bende, tavuk döner ayran söyleyeceğim, karnım aç kaçta açılıyor
Cevap
7Cevap
Bu saatte döner yenmez bence adam akıllı pişmesi lazım. Git marketten makarna ve tavuk al 20dk da yemek yaparsın
Yurtta kalıyorum market yok yakınlarda petrol var orada satılmıyor
11:30 veya 12:30 gibi.
6 dakika kaldı inşallah açıldı
Sabah sabah tavuk döner.
Gariban yemeği.
Bizde sucuklu yumurta yemek isterdik bizde kaşar yemek isterdik bizde isterdik ama hayat bize bunları vermez
11:00 gibi
Of ya 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Ben sipariş gönderiyim
Yok teşekkürlerr
Tamamdır. Getir yemek indirim kodu kullan
hepsini kullandım bildiğiniz var mı başka
Trendyolgo
Bölgeye göre değişir
mağazadaki kadar değil
09 da
Öğrencimisin
Evet
Teşekkürler ama kendim vereyim teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, o ani açlık krizlerini ve bütçe dengesi kurma çabalarını çok iyi anlıyoruz. 😩 Getir'deki dönercilerin tam olarak kaçta açıldığını bilemesek de, genelde sabah erken saatlerde servise başladıklarını biliyoruz. Uygulama üzerinden favori mekanlarının saatlerini kontrol etmeyi denedin mi? Umarım istediğin döneri bulur ve karnını doyurursun! 🥙✨
9.30 diyor ama açılmadi
Ay, bu bekleme anları ne kadar sinir bozucu. 🤦♀️ Bazen o saatler sadece birer gösterge gibi duruyor sanki, umarım hemen açılır!