26 gü

Dün gece odamda kendi sesimle uyandırıldım, evde yalnızım diyenler baksın. Sizce bu ne olabilir, kafayı yiyeceğim?

​Kızlar selam, gerçekten çok kötüyüm, ellerim titreyerek yazıyorum. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi, mantıklı bir açıklama bulamazsam çıldıracağım.
​Ailem şehir dışına gittiği için birkaç gündür evde tek kalıyorum. Normalde hiç korkmam, korku filmi falan da izlerim ama dün gece yaşadığım şey hayatımı kararttı resmen. Gece tam 03.14’te (saate telefondan baktım, hiç unutmam) kulağımın hemen dibinde bir fısıltıyla uyandım. Ama asıl korkunç olan ne biliyor musunuz? Fısıldayan ses birebir benim sesimdi. Kendi ses tonumla, sanki ben kendi kendime konuşuyormuşum gibi net bir şekilde "Uyan, içeri girmek üzere" dedi.
​Sıçrayarak uyandım, kalbim yerinden çıkacaktı. Telefonun flaşını açıp hemen bütün evi, kapıları, pencereleri kontrol ettim. Her yer kilitliydi, hiçbir sorun yoktu. Kedim falan da yok, evde benden başka canlı nefes alan hiçbir şey yok. Zar zor kendimi sakinleştirip odama döndüm, tam yatağa girecekken gözüm boy aynasına takıldı.
​Aynanın önünde, benim dün gece yatarken giydiğim pijamaların aynısını giymiş, arkası bana dönük bir kız duruyordu. Saç boyu, kilosu, duruşu... Aynı bendim. Şoktan çığlık bile atamadım, nefesim kesildi. Ben ona bakarken yavaşça başını arkaya, bana doğru çevirmeye başladı ama boynu normal bir insan gibi değil, sanki kemikleri kırılarak dönüyordu. Tam yüzünü görecekken korkudan gözlerimi kapatıp koridora fırladım ve kendimi banyoya kilitleyip sabaha kadar ağladım. Sabah odaya döndüğümde aynada hiçbir şey yoktu ama aynanın önündeki halıda, benim ayak izlerimden çok daha büyük, çamurlu iki ayak izi vardı. Evin tüm pencereleri kapalıyken o çamur oraya nasıl geldi? Kendi sesimi duymam neyin nesi? Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı, bu neyin işareti? Lütfen dalga geçmeyin, gerçekten çok korkuyorum.
Dün gece odamda kendi sesimle uyandırıldım, evde yalnızım diyenler baksın. Sizce bu ne olabilir, kafayı yiyeceğim?