arkadaşlar işinizi çok seviyorsunuz ama işinizden olayı eşinize vakit ayıramıyorsunuz ve eşiniz boşanacağım senden diyor işini bırakmazsan hangisini seçersiniz eşinizi mi işinizi mi nedeniyle birlikte yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler :)
Cevabın nedir?
Herkes çok samimiyetsiz.
Evli olup eşine hiç vakit ayırmamak ne demek madem öyle evlenmesin öyle yapacak olanlar. Eğer eşim işi yüzünden beni hep ihmal ederse bende çok rahatsız olurum herşeyden çok bana değer vermeli. Bir süreliğine çalışmam ona değer verdiğimi gösteririm vakit geçiririm ama sonra konuşur anlayışlı olmasını sağlar yine işe başlarım. Ona da vakit ayırırım.
Diplomam kaçmıyor.114 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılzaten işimden dolayı eşime zaman ayırmamışsam işimi secerim
normal şartlarda ıkısını bır yurutebılecek bı kadınım04 Yorumla- +1 yıl
sadece gercekler :)))
- +1 yıl
rıca ederım efenım
+1 yılİkisini bir arada yürütmeye çalış, bu saçma sebepten boşanmak mı olur, güzel kardeşim 18 yaşındasın evlendin bu problemlere mi girdin?
03 Yorumla- +1 yıl
Aklın fikrin bunları düşünmekte ama, başka şeylerle ilgilen soruna bakıyorum seninle alakası yok.
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşim ile huzur bulabiliyorsam, eşim derim. Hiçbir şey para ve sağlık gibi değildir!
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
14Cevap
Şimdi ilk başlığı görünce eş dedim. Çünkü iş bulunur, kurulur. Ama karşılıklı sevgi kolay bulunmaz. Ki ben duygusal birisiyim illa ki eşime de zaman ayırırım. Ama bu yüzden boşanmak istiyorsa buyursun boşansın işi seçerim.
11 Yorumla
+1 yılİkisinden de vazgeçmek zor..
Bir kere işimizi ona gore ayarlariz eşime vakit ayiramiycaksam ne diye evleniyorum?214 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir duruma gelindiyse.. İşi birakirim
- +1 yıl
Eşimden daha değerli değil ya..
- +1 yıl
Sende sacmaladin be..
- +1 yıl
Ben ev alirim o calissin ;) ya da ben evimi kiraya veririm bu kadar basit..
- +1 yıl
Babam fedakarlık yapar ;) benim için ayrilmis bir daire isterim bu kadar.
- +1 yıl
Öyle kişilerle evlilik yaparsan mutlu olamazsin
+1 yıleşimi bırakırım ama öyle bir eşim olacağını sanmam benim nasıl biri olduğumu gayet iyi biliyordurki evlenmiştir ha olduki böyle bir durumda boşanalım derdim işi bırakırsam günün birinde beni terketmeyeceği ne malum kimseye güvenemem bu zamanda
01 Yorumla
+1 yıleşim tabikide hayat arkadaşım olmadıktan sonra işi ne yapayım hiç bir yerde aç mezarı yok bir tas çorba buluruz ama eşim yoksa dünyada yaşamak neye yarar..
23 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederşm eyvallah..
İşimi seçerim. Ben bunca sene işim için okudum, hayallerimi gerçekleştirmek için çalışacağım gelecekte ve 16 yıl okumanın ardından kendime rahat bir gelecek sağlayabiliyorsam (benim açımdan) bu işim sayesindedir.
19 Yorumlaeşimi seçerim iş başkası bulunur elbet koşullara daha uygun ama eşimi sevdiğim adamın alternatifi yok.
21 Yorumla
+1 yıleşimi seçerdim. iş her zaman ikame olur. ama eş olmaz.
23 Yorumla- +1 yıl
ben kendime güvenirim. işsiz kalmam
Diğer konusunda 814 cevap paylaştı. her zaman işim en önceki plandır. ona saygı duymayan katlanamayan erkek zaten benimle olmayı hak etmiyordur. veririm yolu gider
114 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman evleniyoruz suzi :D
eşin için işini bırakırsın bu sefer işin yüzünden eşin seni bırakır. işsiz kalırsan tabi.
13 Yorumla- +1 yıl
bir bayan olarak kocam benimle işi yüzünden ilgilenemese bende mutsuz olurum ama boşancak kadar değil diye düşünüyorum çünkü zaten bu devir boşanmaları işsizlik parasızlık nedeniyle var. Ben boşanıyım gideyim benimle ilgilencek bulayım iyi güzel sonra parasızlık çekeyim misal olmaz oda boşanmaya gider. ikisini bir arada yürütmeye bir yol bulmak gerekli erkek için zor seçim ama ben erkek olsam işimi seçerdim
tabıkı iş iyi bir işin olursa ıyı eş her zaman bulunur :D
05 Yorumla
+1 yılbeşeri bir faktör evimdeki huzuru kaçırıyorsa şayet ondan uzaklaşır evimdeki mutluluğa bakarım..
014 Yorumla- +1 yıl
niçin? bu durumdan eşim rahatsızsa bırakırım işimi ki çok idealist biriyimdir. çalış yorul eve gel iki kelam konuşama çocuklarınla yeteri kadar ilgilenme o zmana çok paran olmuş neye yarar yuvadaki huzuru ne verebilir kardeş beyler evine bakmak zorunda ama bir bayan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..
- +1 yıl
bende neden anlamadığınzı anlamadım :) beşeri faktör dediğim şey insana bağlı olan şeyler neyse üstte açıklamış oldum kısacası eşim, yuvam çok daha önceliklidir..
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
teşekkürler. soğuk bir kış günü babasına özlemini anlatan bir kızın şiirinden esinlenmiştim..
- +1 yıl
niçin?
- +1 yıl
Yaşamak o denli zor ki
Bilemezsin Babacığım
burada neler çektiğimi
Hüzünle kahır dolu
Çiğniyorum ERZURUM kaldırımlarını
Öksüz cocuklar gibi ağlıyorum
Sensizlik o denli zorki Babacığım
Hasretin büyüyor kalbimde
Hergün biraz daha yok oluyorum
Bilmem hatırlıyormusun
Ayırılışımızın kaçıncı günü
O acıları ben yeniden yaşadım şimdi
Soğuk bir kış günü.. - +1 yıl
Zernişan Aydoğan
+1 yılDevlet memuru isen işi iplemeye gerek yok eşimle ilgilenirim ama özelde çalışıyorsam işler değişir.
09 Yorumla- +1 yıl
Duruma göre değişir.
- +1 yıl
Memurum ben eş bende önce gelir.
- +1 yıl
Güven verirse eşim ve çocuklarım için bırakırım
Ama zerre güvensizlik olsa hayat güvencemi elimin tersiyle itmem. - +1 yıl
Hayırlısı kardeş :-D
Eş tabi ki. İyi bir eşi dünyanın en iyi işine değişmem. İş her zaman bulabilirsin ama iyi bir eşi bulmak çok zor.
11 Yorumla- Diğer konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yıliş bulunurda seveceğin güveneceğin eş bulmak zor be.
07 Yorumla- +1 yıl
işi eve taşımayacak bir işte çalışırım ki böyle bir dert olmaz inşAllah :))
- +1 yıl
ama o da saygılı olacak yok öyle.
- +1 yıl
sonuçta çalışıyorum o mesleği yapmak için yıllrca okumuş çaba sarfetmişim öyle bırak demeyle bırakılmaz. bnim amacım o mesleği yapmak değilmiydi okurken önemli yani ortada emek var.
İş bulunur. Hiç olmadı pazarda limon satarsın. Ama eş bulunmaz (benim için ) Evlendiysem bir kere evlenir ölümüne kadar gider.
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım iş :) cunku benı aldatmaz bana zarararı olmaz benı cok uzmez bana cok sorumluluk yuklemz :) ustune para verır :)
15 Yorumla- +1 yıl
belli zamanı vardır bak unuttum bunu :)))
- +1 yıl
işin be :)) bellı saattler arası :)
eşimi seçerim , eşime daha çok vakit ayırabileceğim bir iş bulurum
01 YorumlaAkşam olunca evime vurmak isterim huzurum daha önemli para sağlıklı olduktan sonra kazanılabilir.
11 YorumlaDiğer konusunda 408 cevap paylaştı. İkiside onemli seyler ama sanirim tercihim esimden yana olurdu iş bulmak eş bulmaya gore daha kolay geliyo bana
05 Yorumla
+1 yıleşimin boşanmaması için gayret gösteririm, telkinde bulunurum..
05 Yorumla- +1 yıl
işte tüm dil yeteneğimi kullanır onu ikna ederdim :)
- +1 yıl
:)) teşekkür..
İşi seçerdim benim içim değerli olan şeylere saygılı olmayı öğrenmemiş insanla işim olmaz
011 Yorumlaönce iş için boşanmaya kalkar sonra işi bırakırsın bu seferde işsizsin diye boşanmaya kalkar
11 Yorumla
+1 yıliş tabiki. işi olmayan birinin eşide olmaz olsada fazla sürmez. önce iş sonra eş ;))
01 Yorumla
+1 yılIşimi tabiiki. Iş bulunurda iyi bir eş zor. Bulunca asla bırakmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Işi bırakırım.
her iikiside değerli bir birinin tamamlayıcısı gibi düşün para ve aşk gibi...
00 Yorumla
+1 yılbiz bazı şeyler yüzünden yardan vaz geçtik
08 Yorumla- +1 yıl
eğitim-iş-mirazda farklı durumlar
- +1 yıl
devlet millet meselesi onun için yardan vazgeçtik
- +1 yıl
mali müşavirim
- +1 yıl
hıımmmm
+1 yılEş..
13 Yorumla- +1 yıl
Senin bahsettiğim gibi bir durumda dengeler çok önemlidir. Ama genel itibariyle bakarsak eş ve iş tercihlerine; benim için önemli olan şey ailem ve huzurumdur, sevdiklerimle birliktelik hayatı onlarla paylaşma eğer ailem de huzurum yoksa sevgisizlik sarmışsa dört bir yanı evimde işimde ne kadar verimli olabilirim ki? Beklentilerim bunlar olmaz bir kere.. Evimde huzuru sevgiyi bulursam her anlamda daha başarılı ve verimli olurum. İllaki geçinecek kadar para kazanılır ama ömür paylaşacak, güven kokacak, baba olabilecek, beni koşulsuz sevebilecek adamı tekrar bulamam..
Bu soru zorrr
211 Yorumla
+1 yılEş bence
23 Yorumla- +1 yıl
İş bulunur abi. Eşine derdini anlat günün stresini at ne bileyim duygularını paylaş o da senle paylaşsın kişisel duygusal terapin abi senin o.
Eşte işte eşittir
01 YorumlaHer ikiside önemli
01 Yorumla
+1 yılİş daha önemli
01 Yorumla
+1 yılAt değerlidir, at.
05 Yorumla- +1 yıl
Bildiğimiz at işte,
- +1 yıl
Atımı alır, işime giderim.
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında