Ordu sayıları eşit ama orduda bulunan birlikleri ve taktikleri komutanın kendi stratejisine göre belirlersek bu savaşın galibi hangi komutan olurdu
4 gü
Cevap
4Cevap
Halid Bin Velid tarihin gördüğu en büyük komutandir. Nokta
Komikmiş
@BatTzionLeOlam Bugun Timur dediginiz o adamlar hilal taktiklerini ivir zivirlari bu adam sayesinde ogrenmistir. Aç tarihi oku ve bulundugu ordunun verdigi zahiyatlara bak. Kafaniz mi guzel?
Birincisi tarihin en büyük komutanı Kemal ATATÜRK'tür...
İkincisi hilal taktigini Timur bir arap olan Halid'den öğrenmemiştir, çünkü hilal taktiği aslen Orta Asya'da Türkler tarafından bulunmuştur.
Üçüncüsü, Halidin Ulutürk Emir Timur karşısında esamesi okunmaz, Emir Timur bir diğer arapçı devlet olan Osmanlıyıda ezip geçmiştir.
@BatTzionLeOlam ya bu din düşmani bezelye kobservesine ne anlatayim ki ben? Ugrasmayacagim anırmaya devam
Ne alaka din düşmanı? Gerçeklerden bahsediyorum hilal taktigini Araplar buldu diyorsun şaka gibi
Ha şunu kastediyor olabilirsin bak 6 gün savaşlarında falan milyonlarca Arap ve onlarca Arap devleti İsrail'i hilal gibi çepeçevre sardı ama İsrail hepsini tokatlayip geçti😂😂 demekki Davud yıldızı hilalden üstün
@BatTzionLeOlam kardeşim ben sana bedir kuyulari savaşiyla islama karşi başlattigi ilk savasiydi desem diyedeksin ki bana ne araplardan yani tam olarak bu kafaya halid bin velidi nasil izah edebilirim sen soyle?
Orada orduyu üce ayirip hz hamzanin komuranliginda islama ilk darbeyi vurdu halid bin velid. Sonrasinda islama geçti islam için savasta ve mekkeden şama kadar ilerledi
Ayrica bu kadar buyuk komutanlarin icinde Ataturk ne alaka? Onu anlamadim?
Atatürk hepsinden daha üstün arastirabilirsin büyük bir komutan sadece çok cephede kazanan değildir , aynı zamanda 600 sene karanlık bir tiranliga hapsedilen bir ulusa modern bir ülke yaratabilmektir.
Yorum yamayacagim cunku 2 defa karakolluk oldum.
Kime ne anlatiyorsun knkm anlamaz bu tanıyorum bu kızı
Kendisi yahudi destekçisi aşaglık bir insan
Onu bunu bilmem ama yahudi destekçisi ne kadar insan varsa ölüsünü dirisini si/keyim. Kem kum eden olursada Zburnuna gelsin yüzünede edeyim
Merhametli bir insanım birinin canının yakmaktan çekinirim ama yahudi ve onun destekçilerine karşı gözümü bile kırpmama
Kirpma zaten... Bu yahudi destekcileri kadar hayatimda akil yoksunu insanlar gornedim. Adamlarin kitabi diyor ki y"ahudi olmayan herkes sizin düşmaninizdir" ama destekçileri o aklini hayalini sktgm kendini seküler sanan yosmalar hala destekleme derdinler. Bugun muslumanlarla başlayip hristiyanlar ve ateistler olarak öldürmeye devam edecekler. Ama bu sal/aklar hala olayi islamla baglantili saniyor.
Nihal Atsız vasiyetinde Yahudiler her milletin gizli düşmanıdır diye tanımlamış yahudiligi, Siyonizmi Türklüğe ve siyonizme karşı tehtit olarak görmüş ama bizim çakma Türkler ve Müslümanlar Araplara duydukları nefretten ötürü Yahudileri destekliyorlar şerif hüseyin isyanının siyasi başı olan ingilizleri ise görmezden geliyorlar Kürtleride unutamamk lazım Yahudilerin verdikleri ümide sarılıp istedikleri topraklara sahip olabileceklerini sanıyorlar
Dikkatini çekerim bizim Yahudi'nin seside kesildi
Yaşin kaç bilmiyorum ama asla karı kiz için başka cikarlar icin yolundan şaşma. Hakkın yolu tekdir. Iyi bir gence benziyorsun helal olsun sana
Allah şasırması yolumuzu çok doğru değiliz ama en azından Allahın hükümlerine yüz çevirip düşmanlarına sempati beslemiyoruz
Öpüyorum alnindan seni
Emir Timur ezer geçer. Ayrıca diğeri kim bizene araptan biz TÜRK'ÜZ. Emir Timur ayrıca Osmanliyida ezip geçti rezil etti. Osmanlı dünyanın kaç bucak olduğunu öğrendi gerçek bir TÜRK'ÜN elinden
Vay 1948 seni her soruma geliyirsun
Tarih Timur yenildi yazmaz, yazmazdı yıne
Halidin Lakabı Seyfullah (Allahın kılıcı) ve tarih onunda yenildigini yazmaz
Timur tokat delisi yapar
Neye göre dedin bunu peki
Ahmet
Dino Ortolani
Tayyip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu senaryo adeta iki askeri strateji okulunun kapışması olurdu! ⚔️ Emir Timur'un planlı dehası mı, Halid bin Velid'in anlık zeka ve karizması mı galip gelirdi? Sanki tarihi bir "versus" bölümümüz için müthiş bir konu. Orduların eşit olması,