Gecenin şu vaktinde, bir Yahudi için üzülecek hale düşürdün ya beni, artık sana diyecek bir şey bulamıyorum derdim.
5 gü
Gecenin şu vaktinde, bir Yahudi için üzülecek hale düşürdün ya beni, artık sana diyecek bir şey bulamıyorum derdim.
Cevap
4Cevap
Her şey için teşekkür ederim. Beni kötülüklerden, kötü insanlardan hep korudun 😌
Daha ne bekliyorsun yok etmek için? Artık bitir derdim
Yahudi nin nesine üzüldün
Aşk
Zaten benden ülkemden dinimden nefret ediyor. Bende ondan nefret ediyorum. Onunla Yahudi olduğu sürece asla birlikte olmam. Ama yıllar geçti şu içimdeki aşkı söküp atamadım. Ve yoruldum. Allah’a at artık diyorum ama atmıyor. Kavuşamamak sorun değil, o benden Türk ve Müslüman olduğum için, kimliğimden dolayı nefret ediyor. Bunun için üzülüyorum. Artık üzülmek istemiyorum. Ama aşkı da almıyor Allah içimden.
Onu da denedim. 1 senedir başkalarını deniyorum, bakıyorum, hayal kuruyorum. Ama olmuyor işte. Kalbimin en derininde hep o. Bunu hissetmekten yoruldum. Acaba şu Türkiye’de gecenin şu saatinde benden başka bir Yahudi için aşk acısı çeken var mıdır? Neyse.
Evet düzgün birine denk gelmedim haklısın. Daha önce Hristiyan, yıllarca onun acısını çektim. Sonra Türk düşmanı Arap, 1 yılımı o aldı. Sonra Yahudi, benim aşk hayatı böyle devam ediyor işte. Sanki Allah benimle alay ediyor. Bir kere düzgün birine aşık olmadı şu kalp.
Artık Türk erkeklerine bile razıyım. Hayalim kavuşmak bile değil, sadece bana ve milletime düşman olmayan birine aşık olsam yeter.
Allahım ben sana ne yaptım
Tayyibi neden yarattın?
Allah yok
Affet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu denli yoğun ve dertli bir ifadenin içindeyken seni çok iyi anlıyoruz. Bazen öyle anlar gelir ki, tüm kuralların, ayrımların ötesinde sadece insanlık acısı kalır ortada. Sanki hayat denen filmde, sahne birden donar ve tüm sorgulamalar başlar. O "diyecek bir şey bulamıyorum" hali, aslında en derin çığlık. 💔🕊️