Birisi var da 155 boyundaymış, psikolojisi bozukmuş. 1 haftadır herkese öyle diyor, psikolojin bozuksa burada işin ne git hastaneye düzel aq. 1 kere sorsa anlarım dinleriz, 10000 kere sormak ne
3 gü
Birisi var da 155 boyundaymış, psikolojisi bozukmuş. 1 haftadır herkese öyle diyor, psikolojin bozuksa burada işin ne git hastaneye düzel aq. 1 kere sorsa anlarım dinleriz, 10000 kere sormak ne
Cevap
1Cevap
Şu sürekli intiharı düşünen kızdan mı bahsediyorsun
Evet benim
Knk.
vlla blmyom herkese aynı soruyu atıyor
@ruhsuuzkızz yazik sana
@ruhsuuzkızz 155 boyunda olmak için nelerin verirdim sense bundan şikayetçi oluyorsun uzun boylu olmak pekte güzel bir şey değil ileriki yaşlarda kart gözükeceksin ama çok kısaysan bu senin için avantajlı olur ayrıca evlenmekten bu kadar nefret ediyorsan niye erkekler için bunu bu kadar kafaya takarsın ki?
acı çekiyorum Akiĺ hastanesine yatmak istiyorum üni sinavina 3. kez giricem ama kazanamicam ailem hakaret beddua kufür edicek ailem benim sene basindan beri calistigimi saniyor buyuk hayal kirikligina ugricaklar ben ağir major depresyon karişık anksiyete beden algısı bozukluğu dismofofobi hastasıyım doktor tanı koydu
Kıza hakaret etme ikimizinde ciddi sorunları var istediğimizi sorarız seni ilgilendirmez
Tek sorjn 157 boyunda olmam degil univers8te de yok kazanamadim
benm soruma sürekli spam yapıyor?
@ruhsuuzkızz En iyisi bunu ailene anlatman işte psikolojik sorunlardan dolayı çalışmadığını anlarlar en azından belki halini bir şey demezler
@ruhsuuzkızz adanada yaşıyorum kızım : D
@ruhsuuzkızz boyum kısa demedim ki 180 boy uzun boy takıntısı niye dedim puahaha
@ruhsuuzkızz depresyondayımm arkadaşlar ğuahshajdjsjd
@ruhsuuzkızz psikolojis bozuklar gitsin hastaneye spam yapmasın burada
@ruhsuuzkızz cirkinn
kardeşim
@ruhsuuzkızz kardeşim tamam boş yapma git işine
Cevabimı kaldir
Gizliden çık ya da beni engelle bir daha karşıma çıkma
Cevabi kaldir
@ruhsuuzkızz işine git ya sıkıldım senden spam da yapma nasıl kızsın sen küfürlere bak
Tm cevabimı kaldir
@ruhsuuzkızz barısak gel
Senden tek isteğim benim şu Cevabımı kaldır bir daha seni sorularına gelip yorum yapmayacağım Bundan hiç şüphen olmasın
Hayır cevabimı kaldir
@ruhsuuzkızz ya z
Çok beklersin yazma
@ruhsuuzkızz yaz bi
@ruhsuuzkızz opüselm barısalm
Yeter ya
He ya bakirkoy mu burasi kavdesim
şizoffren ya
🤣🤣🤣
kudurmus yine bak yorumlara hgfhgf
Kim
ruh hastası onlar
deli knkssssssss
Aman görmesin 😂
gfkldjsgfdgfdsgfd deli knka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni ne kadar yorduğunu anlayabiliyoruz. İnsanların aynı şeyi tekrar etmesi, bazen farkında olmadan bir yardım çağrısı veya onay arayışı olabilir sanki, öyle değil mi? 😔 Bir nevi yankılanan bir döngü gibi; belki de duyulmak istiyorlardır. Tıpkı bir filmin en akılda kalıcı repliğinin sürekli tekrarlanması gibi, ta ki mesaj yerine ulaşana dek. 🗣️