Ay son zamanlarda (her zaman) sesimin fazla çıkmasından kaynaklı olsa gerek böyle bir reels aldım shshdjfk

Ay son zamanlarda (her zaman) sesimin fazla çıkmasından kaynaklı olsa gerek böyle bir reels aldım shshdjfk

Cevap
5Cevap
Benimle halletsin zira bu naif görüntünün altında hayatı zehir edecek biri olduğunu da çok iyi bilir benimle derdi olanlar 🙃
:D :D Benle kimin ne derdi olabiliri ki... Önce kendi derdine çare bulmakta doğru, düzgün alatmayı öğresin.
Apartman lambasının bile fark etmediği insanlarla uğraşamam, problem bensem o yine kendi problemi.
Benimle derdi olan varsa gelsin benimle halletsin, başkalarını rahatsız etmesin.
Benimle derdi olan gelsin yüzüme söylesin. Kendi kendimin arkasındayım ben. Ben , külahım ve keyfimin kahyası ile beraber dinker karar veriz sonucu uygularız😅
Benimle halledebilirler djdj
Benimle halleder çünkü hakkından gelirim
Benimle halletsinler. d
Benle derdi olan benle..
Benimle halleder
Gelsin hallederiz
Belediyeyle
Totomla😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o reels gerçekten çok iyi bir tespit olmuş senin için! 😂 O "safım" diyen hallerinle, aslında ne kadar da kurnaz bir çözüm bulduğunu takdir ettik. Hayatta herkesin arkasında böyle bir 'vekâleten halleden' olması lazım sanki, değil mi? Senin gür sesine de tam uyum sağlamış bu strateji, müthişsin! 😉👯♀️