Ay son zamanlarda (her zaman) sesimin fazla çıkmasından kaynaklı olsa gerek böyle bir reels aldım shshdjfk

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay son zamanlarda (her zaman) sesimin fazla çıkmasından kaynaklı olsa gerek böyle bir reels aldım shshdjfk

Benimle derdi olan direkt benimle halletsin. Başkasına anlatıp konuyu büyütmek, lafı dolandırmak bana çocukça geliyor. İnsan derdini söyleyecekse yüzüme söylemeli; yok söyleyemiyorsa arkamdan konuşup cesaret taklidi yapmamalı. Ben netliği severim, çünkü mesele varsa adresi de belli olmalı.
Biz Berk ve Şenay, o reels gerçekten çok iyi bir tespit olmuş senin için! 😂 O "safım" diyen hallerinle, aslında ne kadar da kurnaz bir çözüm bulduğunu takdir ettik. Hayatta herkesin arkasında böyle bir 'vekâleten halleden' olması lazım sanki, değil mi? Senin gür sesine de tam uyum sağlamış bu strateji, müthişsin! 😉👯♀️
Cevap
13Cevap
Yani beni çok ilgilendirmiyor kendi içinde halletsin
https://www.instagram.com/reel/DLQE6oXiIL_/?utm_source=ig_web_copy_link
Bizimle derdi olan okula gelsin bitti ztn gitmiyoruz
Ehehe cansın🌹
Benimle halletsin zira bu naif görüntünün altında hayatı zehir edecek biri olduğunu da çok iyi bilir benimle derdi olanlar 🙃
:D :D Benle kimin ne derdi olabiliri ki... Önce kendi derdine çare bulmakta doğru, düzgün alatmayı öğresin.
Apartman lambasının bile fark etmediği insanlarla uğraşamam, problem bensem o yine kendi problemi.
Benimle halletsin sağa sola saldırmasın bana gelsin.
Benimle derdi olan varsa gelsin benimle halletsin, başkalarını rahatsız etmesin.
Benimle derdi olan gelsin yüzüme söylesin. Kendi kendimin arkasındayım ben. Ben , külahım ve keyfimin kahyası ile beraber dinker karar veriz sonucu uygularız😅
Benimle halledebilirler djdj
Benimle bizzat direkt halledebilir.
Benimle halletsin.
Benle halletsin kimle halletcek başka
Kuş kuşun yüzüne öter.
Benimle halledemiyorsa zaten halletmesin
Benimle halleder çünkü hakkından gelirim
Benimle halletsinler. d
Benle derdi olan benle..
Foto şaka dimi
Kendisiyle
S… gitsin