öncelikle kimseye anlatamadıklarımı ALLAH’a anlatırım ne kadar muhteşem bir şey bir de o bana her zaman müsait dinliyor yargılamadan üstelik üzen her kim var ise zamanı geldiğinde cezalarını veriyor muhteşem ❤️ İkincisi annem diğeri kız kardeşim
arkadaşlarıma herşeyi anlatmam hele hele dertleşmek asla!
Çok sevdiğim aşık olduğum birinin aynı zamanda dert ortağım olmasını her anlamda kasmadan kendimi yanında her türlü rahat hissedebiliyor olmayı isterdim
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Benim dert ortağım yok, genelde kimseye bir şey anlatmıyorum çünkü kimse gerçekten merak ettiği için sormuyor laf olsun diye soruyor, bu yüzden de akşamları sessizliğe anlatırım ya da hayvanlar ile dertleşirim. veya en iyisi içime atarım, yalnız kaldığım zaman dert anlatmaya gerek kalmıyor bir şekilde alışıyorsunuz zaten
Annem Derim Başka bir şey demem 45. yasindayim sevgilim eşim karım çocuklarımın anası yok Flörtum partnerim Kız arkadaşım sevgilim yok Bekarım O sebeple dert ortağım 91 de mide kanaması sonucu hayatını kaybeden babamın emaneti annem Beraber yaşıyorum Allah yokluğunu bir ömür boyu göstermesin annem şahsında bu platformda bulunan KS canların degerli annelerinin ellerinden saygıyla sevgiyle oğul tadında öpüyorum Ahiret yurduna göçenlere yüce yaradan rahmet ve merhametle diliyorum siz değerli evlatlarına sabırlar metanetler başsağlığı ve sabırlar diliyorum Işıklar içinde ışıklarla olsunlar Azız hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum Fotoğraf benim kucuklukgum degerli annemle
Bende dertleri anlatabilecek birisi olsun isterim, ama sıkıntı şu ki birisine derdimi anlattığımda hemen dedikodusunu yapıyorlar ve bu beni sinir ediyor.
Kime desem derdimi ben bulutlar Bizi dost bildiklerimiz vurdular Bir de gurbet yarası var hepsinden derinnnn Söyleyin memleketten bir haber mi var? Yoksa yarin göz yasları mi bu yağmurlar
Kimse yaa. Hep her şeyi kendim atlatmağa çalıştım. Gidip birine içimi açtığımda boş ver geçer ya da bunu mu kafaya takdın diyor. Buna ailem bile dahil. O yüzden kendi içimde savaşlyorum yok beni anlayan.