Hayatım boyunca hep yalnız oldum ve yalnız kalıcam, bir farklılık olmayacak, her kız aynı şartlarda değil ama neden imkansız gibi saçma bir algı var
5 gü
Hayatım boyunca hep yalnız oldum ve yalnız kalıcam, bir farklılık olmayacak, her kız aynı şartlarda değil ama neden imkansız gibi saçma bir algı var
Hiçbir zaman bir kadın tan anlamıyla yalnız kalamaz. Dm kutusundaki bekleyen erkek farkındalığı bile yeterli. İstediği zaman konuşacak birisi hazır, piyasada yardım istese koşacak tonlarca abazan insan mevcut. Hiçbir zaman bir erkek yalnızlığı yaşayamaz o yüzden muhakkak bir noktada, yeter artık yalnız olmaktan bıktım deyip saçma sapan erkeklerle evlenen kadınlar tanıyorum. Sırf yalnız kalmayayım, yalnız ölmeyeyim diye. İmkansız görülmesinin sebebinin temelinde mevcut farkındalıklar var.
O yazan erkekler bizi istemiyo vajinamizi istiyo o yüzden erkek olarak saymıyorum boş boş her kızın peşinde bin tane erkek varmış gibi tribe girmeyin
Kimi insan senin yalnızlığından korkar onlar seni gerçek sevenlerdir. Hayatin zorluğundan, insanlardan korkarlar çünkü... Kimiside kıskanır istemediği mecbur kaldığı ve çıkamadığı hayatı senin cesurca yaşamanı istemez bu ayrimlari iyi değerlendirmek lazim
Cevap
6Cevap
bir kadın nasıl oluyorda yanlız kaldığını iddia ediyor bak buda benim garibime gidiyor
Hayal dunyandan cikmani öneririm mert
Ee onların hepsi seks isteyen erkekler
Yok Mert komiksin cidden
Yooo yalniz kalirsiniz salatalik ya da oyuncak alirsiniz en kötü ya da skilmek icin partner bulursunuz yani yalniz kalirsiniz yine de
Kimse kimseye saygı duymuyor ki ondan bu kabullenmeyis
Kendi ihtiyaçlarını gorebilirler
Ne alaka
Cok alaka daha düşünceli ve her isi yapabilen sizsiniz
Erkek istersin illaki
yok istemem
Erkek lerde yalnız kalmıyor zaten sedece kadınlar için değil
her kadın yalnız kalmiyo diye bir şey yok
Evet
Sen sanki inadına böyle diyorsun
Ne inadi ya hayal dunyanizdan çıkın kimse tarafından istenmeyen bir suru kiz var
Evet bu erkekler için de geçerli
nası becerdin yalnız kalmayı
Bilmem diğer kızlar gibi olamiyorum
"Abaza ve tek istedigi vajina olan erkekler"
Ya basit değil ki böyle şeyler. Tek kriteri nefes alsın olaan bir erkekle cikacak kadar da basit degil cogu kız. Yani hem karsı tarafı secmek hem secilmek ister insan cok sacma bu düsünce yapisi dogru kisiyi bulamamistir ya da mutludur hayatını yasıyordur bulmak istemiyordur. Ben kizkiza gezip eglenmeyi evde yemek yapmaya tercih ederim sahsen
@tderen evde yemek her türlü yapılıyo, hayatta kalmak için illa ki yemek yapmayı bilmen lazım bilmiyosan bile youtube’dan izleyip yapılıyo bişiler
mesele yemek yapmak değil başkasına yapmak biliyorum
30’una dayanip hayatını yaşayan var evet ama onlarda tek kriteri nefes alsın olan erkeklerden aldıkları ilgi ile ego tatmini yapıyorlar.
ben şahsen insani olan her duygunun yaşanması gerektiğine inanıyorum yani aşık da olucaksın aşk acısı da çekeceksin ağlayacaksın da gibi.
Kanka benim KS hesabıma Max 10 kişi yazıyo onlar da Abaza oluyo genelde, Instagram hesabımda da fotom var hiç istek atan bile olmuyor
Yalan ya telefonu bırakıp sosyal hayatta gerçek insanlarla tanışırsanız nadir de olsa bulursunuz gibi. şu an sosyal medyanın sorunu herkesin herseyin cok hızlı olmasına alısması yani insanlar hızlıca mükemmel birisini bulup hızlıca aşık oluyorlar aşkı tüketilecek bir şey gibi görüyorlar bu yüzden ömrü de kısa oluyor sıkılıyorlar ve hemen yenisini arıyorlar birbirlerini tanımaya bile calısmıyorlar o yüzden yani. Ama ben inanıyorum gerçekten arayan bulur sadece sabırlı olması lazım iki tarafın da
@tderen yalan değil kanka herkes aynı hayatı yaşamıyor ön yargıyı birakmani öneririm
Senin icin konusmadim orada arkadas cok ariyormus bulamiyormus ona dedim yoksa bn de istemiyorum orada eget amacin gercek aski bulmaksa nasıl bulabilecegini ve neden bulamayacagini söyledim bn de istemiyorum erkek faln tercihi bi mesele bu ama isteyen de ariyorum kimse gercekten sevmiyo diye triplenince komik oluyo eleman piyasa yapip orada kendisinr karı bulmayı bekliyo
Size mustehak ortamci güzel kızlara kopek oluyorsunuz çirkin diye kız muamelesi yapmiyorsunuz
@liliesloverr. 3/10’luk çirkin kız bile 10/10’luk alfa erkek istiyor, sosyal medya algıları değiştirdi maalesef reel’de de herkesin kafasına işlediler bunu.
2/10luk erkek bile super model guzelligindeki kusursuz güzel olan kadın istiyor maalesef
Tamam sende 10/10luk alfa erkek değilsen elenirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?