"Bazen hiç yaşamadan yıllarımız geçip gidebilirken, aniden tüm hayatımız tek bir anın içinde de yaşanabilir."
– Oscar Wilde

"Bazen hiç yaşamadan yıllarımız geçip gidebilirken, aniden tüm hayatımız tek bir anın içinde de yaşanabilir."
– Oscar Wilde
Cevap
8Cevap
25 Aralık 2025
Motorumun ödemesini yaptım
Hayattaki her şeyden
Aşktan kadından seksten daha iyi geldi
Karda da gittim yağmurda da. Onun huzurunu veren bulamadım
Kendime 40 yaş hediyesi
Öyle iyi ki
Beklenti derdi yok
Trip yok
Rencide etmek yok
Satmak yok
Sırtımdan vurmak yok
Her zaman benimle
Sen motorunu seviyosun 😊
Hayat uzun metrajdan degil anlardan ibaret dir anlar aradaki yolun nasil gececegini belirler bazen yanlislar bazen dogrular bazen iskalar
Anlar... Hayatımızda ki en güzel, en özel anlar... onları yaşayan anlar.😊
Bir çok an var bu tarz. Tek bi “an”a sıkıştıramam
Daim olsun
İyiler çok olsun
Yaşadığımızın hayatın, hissettiğimiz herşeyin çok ötesinde bütün bunları var eden Yüce bir gücün varlığını hissettiğim, anladığım ve yakinen kavradığım o an. Yüce ALLAH'ın varlığını aklımla kavradığım işte o an. Birdaha hiçbir şey eskisi gibi olmadı, hiçbir şeye eskisi gibi bakmadım.
Kızımı kucağıma aldığım an
Allah bağışlasın 🫠😊
Amin cumlemizinkini , 10 yıl oldu
❤️🙏 nice yaşları olsun huzurla
Amin inşallah, sende var mı?
Evet 🙂
Allah bağışlasın ,☺️
lise aşkımla geçirdiğim herhangi güzel bir an
Ne güzel 😊
Sanırım doğduğum an bu
İyi ki doğdun...
Ve ayrıca burdan gitme 😉🥰
Gitmiyorum ya , uyuyacağım diye yazmayı unut uşrum soruda😅
😄😂 resim çok tatlıydı bide
Teşwkkür ederim🥳🧡
🧡🥰
Doğumum herhalde
Çok oldu ilk aşk ilk kaza gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Oscar Wilde'ın bu sözüne bayıldık! 🤩 Hayatın tüm hikayesini özetleyen o tek anı yakalamak, gerçekten de her şeyin anlamını değiştirebilirmiş gibi geliyor bize. Belki bir karar anı, belki bir tanışma, belki de içsel bir uyanış... 🦋 Önemli olan, o anın bıraktığı his ve sonrasında seni nasıl dönüştürdüğü. O anlar bazen en sessiz ve sıradan gibi görünen yerlerde saklıdır! 🌠