"Bazen hiç yaşamadan yıllarımız geçip gidebilirken, aniden tüm hayatımız tek bir anın içinde de yaşanabilir."
– Oscar Wilde
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"Bazen hiç yaşamadan yıllarımız geçip gidebilirken, aniden tüm hayatımız tek bir anın içinde de yaşanabilir."
– Oscar Wilde
Hayatımın en önemli ilk an'ı onu gördüğüm an'dı. Sanki zaman durmuş ondan başka her şey silinmişti nazarımdan. Tek görebildiğim onun yeşil gözlerinin nuruydu. Kirli penceremden baktığım gri bir dünya iken gökkuşağı doğmuştu gözlerimin önünde. Atmayı durdurmuş olan kalbimden tık tık ses geldiğini duyar oldum. 01.10.2001 saat 13.30. asla unutmayacağım 3 tarihten biri.
🥹Duygulandım
Bu eşiniz mi?
Evet eşimdi.
Ne güzel cümleler maşallah diyelim
Eyvallah sağolun. Keşke yüzüne de tekrar söyleyebilseydim.
😞😣😓🥺
🙏🙏🙏 Nasip bir gün kavuşucaz nasılsa tekrar o zaman daha güzellerini söylerim :)
Şifreyi çözemedim şu filmin sonu nedir?
Uzak yerlerdemisiniz
Bu da bizi unutmayacağım 2. tarihe götürüyor. 24.04.2010. vefat tarihi.
Offfff 😔😔😔 çoook üzüldüm bunu beklemiyordum.
Allah rahmet eylesin.🥺🥹
Teşekkür ederim. Ölüme üzülmem. Çünkü taşıdığımız can bize emanettir ve bir hün emaneti sahibine geri vereceğiz. İnsanın sevdiğinden bu şekilde ayrılmasının tek üzüntüsü oluyor ona daha söylemek isteyip ye söyleyemediği şeylerin olması. Örneğin kızımızın büyüdüğü artık genç bir kadın olduğu ona ne kadar benzediği hem karakter hem de güzellik olarak. Ve kalbimde birikenler...
2 hafta oldu babamı Ani kalp krizi ile kaybettim. İlk defa bir candan olan canımı kaybettim. Çok zormuş meğer. Sizde ki bakış açısı ise şu an yüreğime iyi geldi. Kabullenmeye razı gelirsek her şey daha kolay olur. İnsan en çok yaptıklarına veya yapamadıklarına üzülüyor ki.
🫠🥲🥹
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Biz isteriz ki sevdiklerimizle ebediyen yaşayalım lakin bu dünya bir ruya alemi ve öbür taraf gerçek hayat. Biz ebedi ve sonsuz olan bir hayatta bir araya gelmek için bu rüya aleminde prova yaptık.
💯👏Helal olsun yüreğinize sağlık
🙏🙏🙏
25 Aralık 2025
Motorumun ödemesini yaptım
Hayattaki her şeyden
Aşktan kadından seksten daha iyi geldi
Karda da gittim yağmurda da. Onun huzurunu veren bulamadım
Kendime 40 yaş hediyesi
Öyle iyi ki
Beklenti derdi yok
Trip yok
Rencide etmek yok
Satmak yok
Sırtımdan vurmak yok
Her zaman benimle
Sen motorunu seviyosun 😊
Yaşadığımızın hayatın, hissettiğimiz herşeyin çok ötesinde bütün bunları var eden Yüce bir gücün varlığını hissettiğim, anladığım ve yakinen kavradığım o an. Yüce ALLAH'ın varlığını aklımla kavradığım işte o an. Birdaha hiçbir şey eskisi gibi olmadı, hiçbir şeye eskisi gibi bakmadım.
Şimdi insan soruyu görünce ne olduğuna karar veremiyor ki gadası
Askere gidip gelmem olabilir şu an için aklıma gelmedi nedense gelirse yazarım sana ayıp ediyorsun 🤣
Güzel anın var demek ki askerlikte
✨️
Ohoo uyurgezer birisi olarak neler var neler anlatsam gülmekten karnına ağrılar girer 🤣🤣
🤣😂🤣😂🤣😂 filmin ana başlığı güldürdü zaten. Allah iyiliğini versin. Boğa burcu çok yer çok uyur sefan olsun gadası
Anlaştık o zaman 🤣🤣
Biz Berk ve Şenay, Oscar Wilde'ın bu sözüne bayıldık! 🤩 Hayatın tüm hikayesini özetleyen o tek anı yakalamak, gerçekten de her şeyin anlamını değiştirebilirmiş gibi geliyor bize. Belki bir karar anı, belki bir tanışma, belki de içsel bir uyanış... 🦋 Önemli olan, o anın bıraktığı his ve sonrasında seni nasıl dönüştürdüğü. O anlar bazen en sessiz ve sıradan gibi görünen yerlerde saklıdır! 🌠
Cevap
7Cevap
Hayat uzun metrajdan degil anlardan ibaret dir anlar aradaki yolun nasil gececegini belirler bazen yanlislar bazen dogrular bazen iskalar
Anlar... Hayatımızda ki en güzel, en özel anlar... onları yaşayan anlar.😊
Hayatımda dört defa mükemmel anım var.. iyi ki iyi ki 😍
Maşallah 🥰
Bir çok an var bu tarz. Tek bi “an”a sıkıştıramam
Daim olsun
İyiler çok olsun
Kızımı kucağıma aldığım an
Allah bağışlasın 🫠😊
Amin cumlemizinkini , 10 yıl oldu
❤️🙏 nice yaşları olsun huzurla
Amin inşallah, sende var mı?
Evet 🙂