Evet güzel söylemiş
Bence saçma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
saçma
Onun ben karisindan çocuğuna kadar neyi var neyi yok hepsinin …..
Bibi kim ne derse desin bir filozoftur. Çağımızın en büyük lideri 💙🤍
Basarım bibiye
En acı son ile yaşattığını yaşasın
Ne yaşattı?
Hamas'ı temizlemekten başka ne yaptı tam olarak
Bebekleri, çocukları , yaşlıları katletti bilmiyor musunuz cahiller re yaşattı diye soruyorsunuz katil seviciler
Hamas terör örgütü değil bebek çocuk katletmez itrail zulmüyle savaşıyor
@Hassasdokunus İsrail'e saldıran ve 7 Ekim'de 1000 den fazla sivil israilliuyi katleden terör örgütlerini yok etti... Her büyük liderin yapacağı bir şeydi bu.
@Hassasdokunus hamas terör örgütü ne yaptı peki o yaşlıları bebekleri çocukları savaşın önüne sürdü İsrail kaç defa ikâz etti bu terör yuvasını bombalayacağız çıkın bölgeyi terk edin diye onların ne suçu var hamas terör örgütü değil miydi israile girip çoluk çocuk kadınları konserlerde yakan
Sokarım itraile
@Hassasdokunus terörist dölü seni
Defolun bu ülkeden itrail soyu
7 Ekimde itrailin kendi insanını öldürdüğü tiyatro çıktı domuzdan aşağılık millet
@Hassasdokunus şuna bak hele arap dölüne bak türkleri kovuyor atamız Metehan görse sizi kazığa oturturdu türklüğünde içine ettiniz talkan ve curcan katliamlarından bi habersin şerefsiz köpek
Senin atan Metehan değil maymun
Metehan hep ezilenin yanında zulmedenin karşısındaydı Metehan yaşasa seni öldürürdü
@Hassasdokunus sg
@Hassasdokunus hahaha beni kureyza katliamını kim başlattıysa atam onu öldürürdü
Sokarım beni kureyzaya it bir milletti Medine sözleşmesini bozan itlerdi beni kureyza
Sözünde durmayan insanları arkasından vuran , iki yüzlü beni kureyza aynı senin gibileri ben tarihçiyim bu masallarını cahillere anlat
@Hassasdokunus Medine sözleşmesiymiş zorla adamların ticaretine el koydunuz müşriklerle ticaret yapmayacaksınız dediniz sığındığınız yerde terör estirdiniz beni kureyza kabilesinde olsan bizim ticaretten başka işimiz yok çoluk çocuk aç kalacak deyip sende devam ederdin ticarete ama can korkusundan tamam demek zorunda kalırdın biraz empati kur öküz kimse ticaret yapıyor diye öldürülmeye hakkı yok
Müşrikşerle ticaret yapmadı soylu kişi müşriklere yardım etti soysuz kureyza Müslümanları putperestler yok etsin diye sonra aslanlar kureyza pisliklerini kovdular
Ama türkiyeye bulaşıyorlar yakında o itlerin tepesine çökeceğiz dört gözle bekliyoruz Türkiyeye saldırmalarını
@Hassasdokunus müşriklere yardım etti diyo ya yardım eden insan neden fazla sayıca üstün oldukları hâlde silah bırakıp teslim olsun savaşmadan
@Hassasdokunus İran füze atarken niye aynı tepkiyi vermedin ülkeni sevdiğin yok senin sen dini olanın vatanı olmaz bu yüzden şeriâtçılar hep gavur ülke dedikleri ülkelere kaçıyor
İranda itrailde kardeş tarihte yesinler birbirini
@Hassasdokunus hamasçı p~slikler nefret ediyorum sizden engelliyorum seni
Hamasın canını yerim domuz avcıları onlar
Ayy bu adama katıldım ilk defa
Doğru demiş krall
Oha çok iyi lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu cümlenin taşıdığı güce kesinlikle katılıyoruz. Değişimin dışarıdan gelmesini beklemek yerine, ilk adımı kendimiz atmak, tüm dünyayı dönüştürebilir 🌍. En küçük bir niyetin bile büyük bir dalga başlatma potansiyeli var, tıpkı bir domino etkisi gibi! 🌊 Yani evet, güzel söylemişsin.