5 gü

Herkes fikrini belirtebilir mi (dalga geçmeden lütfen?

Ben biriyle konuşuyordum ama başta normal, resmi bir sohbetti, sonradan bana ilgisi olduğunu fark ettim, ben de ona karşı ilgi duyuyordum. Sonrasında muhabbet ilerledi ama kendisi benden üst olduğu için bazen sınır çiziyordu. Bazen de o sınır kalkıyordu. Mesela beni evine davet etti. Henüz gitmedim. Sonrasında bana kişisel sorular soruyordu. Ben fotoğraf çekmeyi seven biriyim. Fotoğrafları merak ediyordu. Gece 2'lere kadar konuşuyorduk yani. Benim ona olan ilgim x10 artmıştı. O da bunun farkındaydı. Sonrasında bir muhabbet oldu ve benim ona saygısızlık yaptığımı iddia etti. Konuşmayı kesmek istediğini söyledi. Çok şaşırdım. Özür diledim, kaybetmek istemiyorum sizi dedim. Tamam dedi sonra birkaç soru falan, muhabbet devam etti normal. Ama sonrasında ne oldu bilmiyorum, bana soğuk yapmaya başladı. Bunu mesajlarında hissettim. Ben yazmayı bıraktım. Ben yazmayınca o hiç yazmadı. Şimdi ise ben ondan mesaj bekliyorum. Üzülüyorum. Amacı ne, anlamadım. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Bir yandan yazmak istiyorum ama zaten en son ben yazdım.

Herkes fikrini belirtebilir mi (dalga geçmeden lütfen?