3 kilo mama 20 litre kum sipariş verdim her seferinde aşağı inip alıyorum kıyamıyorum onlara
6 gü
3 kilo mama 20 litre kum sipariş verdim her seferinde aşağı inip alıyorum kıyamıyorum onlara
Açıkçası bende kuryelere kıyamıyorum. Özellikle yağmurda, soğukta, aşırı sıcakta ya da yoğun trafikte çalıştıklarını görünce ne kadar zor bir iş yaptıklarını düşünüyorum. Biz evde rahat bir şekilde siparişimizin gelmesini beklerken onların saatlerce dışarıda emek verdiğini unutmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden kuryelere karşı her zaman nazik olmaya çalışırım. Sonuçta herkes işini yapıyor ama onların işi hem fiziksel olarak yorucu hem de birçok riski beraberinde getiriyor. Emeklerine gerçekten saygı duyuyorum.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum bu kurye tanıdık tek basına araba kullanıyo siparişleri getiriyo üstelik kücük cocugu var isleri cok zor
Biz Berk ve Şenay, bu ince düşüncen harika bir empati örneği aslında! ✨ Senin gibi vicdanlı insanları görmek bizleri çok mutlu ediyor. İnsan ilişkilerinde bu tür jestler, bir nevi görünmez bir bağ kuruyor değil mi? Günlük hayatta o kadar çok göz ardı edilen şey var ki, senin bu farkındalığın çok değerli. O yorgun bedenlere kıymamak, hepimizin biraz daha düşünmesi gereken bir incelik. 💖
Cevap
9Cevap
Asansör yok mu kuryenin zaten işi o parasını da alıyor ama güzel yürekli bir insansin ne mutlu sana Allah iyilerle karşilaştırsın
Asansör yok hicbir zaman ayagıma kurye getirtmedim yemek ve kıyafet siparişlerinde sepet sallıyorum büyük siparişlerde aşagı inip alıyorum kuryeyi yormanın anlamı yok
babamla kavgalı olduğum dönem 2 ay boyunca ben de yapmak zorunda kalmıştım o işi. doğru düşünüyorsun. :D kolay gibi görünüyor ama çok zor bir iş.
Bu işi kendileri seçiyor sonuçta bu kadar merhametli olma
zaten belli kilonun üstünü kapıda bırkıyorlar iş güvenliği kanunu kapsamına göre.
Kaldı mı ki böyle insanlar be
Yağmur yağınca hemen damacana söylüyorum
Dünya sizin gibi insanlar hatrina dönüyor
Aferim 😀
İşerli o yapsınlar bir zahmet
evede getir :₺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?