Abi bir insanın hiç mı hedefi planı olmaz.
Hiç mi yetişmek istediği bir yeri bir şeyi olmaz.
Yookk
Sadece korkunca heyecanlanıyorum gibi artık.
Hiç mi yetişmek istediği bir yeri bir şeyi olmaz.
Yookk
Sadece korkunca heyecanlanıyorum gibi artık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 gün öncesine kadar herşeye hevesim vardı. 2 gün önce grip oldum hayata küstüm. Griptende nezleye çevirdi burnum musluk gibi.
Geçmiş olsunn ayaklarını sıcak tut😪 toparlanınca hayat enerjin yerine geliyorsa bu güzel ya bende hepten yokkk
Ben sana hayat enerjini yerine getirmen için yapman gerekeni söyliyim mi?
Gönder gelsin hocamm jzbdjd
Önce yaşını öğrenmem gerekiyor
27 🙄
Süper. Gidip bir spor salonuna yazılıyorsun. Takıyorsun kulaklığı gidip spora başlıyorsun. Bütün negatifliğin pozitife dönecek. Kendini çok daha iyi hissedeceksinZ
Bak sizin buna hevesiniz var bende 3 kez yazıldım ama yarım kaldı hep kiloluyum bu yüzden zorlaniyorum.
Tamam bende kiloluydum. Şimdi aynanın karşısına geçince kendimi tanımıyorum. Diyetisyene gidip 2 ayda 15 kg verdim. Sende git inan çok faydasını göreceksin. Zayıflatıp ondan sonra git salona.
Bende şimdi bir liste yapıyorum yılbaşına kadar 15 kilo verip stabil bir kiloya erişmek. Teşekkür ederim desteğin için dikkate alacağım:)
Şekerli olan herşeyi ve beyaz ekmeği hayatından çıkart zaten farkı göreceksin inşallah her şey güzel olur senin için
Şunu sormak istiyorum sadece yardımcı olmak istersen
Kiloluyum ama kilom sadece sırt ve karın bölgemde bunun dışında kolların bacaklarım ince bunun içinde şekeri kes diyorlar iste. Ama şekeri kes demek sadece şeker mı yoksa pilav makarna türevini komple çıkartmak mı?
Benim diyetisyenim pirinç pilavını yasaklamıştı bana. Onun dışında şekerli gıda ve içeceklerin hepsini çıkarttım hayatımdan. 1 parça çikolata bile ağzıma sürmedim 2 ayda çok şey değişti. Benim de karın bölgemdeydi kilom göbekten nefret ediyordum diyetisyen ile 12 cm inceldim ama diyetle tüm gitmiyor. Tüm gitmesi için spora başladım öyle gitti. Beyaz ekmeği zaten hiç yeme, tam buğday ekmeği satılıyor onu tüket onuda 2 dilimden fazla tüketme.
Bense haftanın 3 günü Günü olan akşamları arkadaşları ile waffle pizza partileri yapan o kızdım. 😶
Benimle de paylaştığın için teşekkürler Koray 😃
Dikkate alacağım mutlaka 😊
Ben geceleri köfte ekmek partisi yapıyordum. Kahvaltıda bi oturuşta 1 tüm beyaz ekmek bitiriyordum. Pizza desen hastasıydım ama baktım göbek kilo aldı başını gidiyor buna bir dur dememin vakti gelmişti ve iyi ki de dur demişim. Fizik yapınca acayip özgüven geliyor insana ve de mutlu oluyor. Hayatını değiştirmeye bak mutlu ol. 😊
Kafada toplanır diyorsun yanı jxbdjs fiziğimi seviyorum zaten de belki3 daha iyisi olabilirim.
Gidip irade güçlendirici videolar izliyeyim 😃
Sana da güzel yarınlar dilerimm 😊🌸
Benim de öyle zaten evlenemiyoruz da çok yalnızlık durumu var boşa zaman akıp gidiyor sanki
Kızçe ben seni geçen instada bir yorumda gördümm 🤭
Vallahi öyle böyle geldik böyle gitçez sanırım.
Hadi yaa üzücü kanka bugün yine bunu düşündüm her gün bir sonrakinin aynısı
Hangi yorumda gördün kız 😅 demek ki aynı reelsleri begeniyoruz
Bu zincir kırılır mı dersin?
Yani anlamıyorum hani herkesten de cok hakediyorduk sacma sapan insanlar evleniyor şaka gibi bir devirdeyiz millete gelenlere bak bize adamakıllı erkek gelmiyor
Kanka bu sene kırmayı düşünüyorum bu sene kırılacak bu zincir 😂
Yemin ederim aynısını düşünüyorum aşkım çok bir beklentim olsa tamam diyeceğim ama o da yok kendi halimizde kendi yağımızda kavrulalım yeter istiyorum. Püü böyle devreeee
2 ay kaldı elini çabuk tutttt😂😂
Bende arkandan geleyim diyordum ama küstürdüler beni aşka sevgiye
Bu sene dediğim diğer sene de kanka annem eylüle kadar vakit var bdjdjdb
Ya benim beklentilerim çok olabilir belki bilmiyorum 😅 kanka anlamadım ya abi hep küçüklükten bir sevdiceğim olur diye hayal ederdim hiç bir zaman da olmadı ne garip gerçekten😅
Sen =Ben 😃😃
Aynısı vallahi evleniriz çocuğumuz olur yuvarlanır gideriz diyordum 26 senedir sevgilim yok 😃😃
Hayırlısı ya olmadı bi 20 sene daha böyle yaşarım kasmayacağim😃
Ay sorma ben 29 senedir sevgilim yok gizliden çik da takip atayim kanka 😂 arkadaş oluruz
Gerçi sen çıkamazsın sen bana at en iyisi
Hemşireyim bekarlıktan düz duvara tırmanmak üzereyim