Şimdiden uzunluktan dolayı kusura bakmayın ama gerçekten anlam vermeye çalışsam da veremiyorum psikolojik deyip geçmek zor, inançlı biri olduğum için bu ihtimali de tamamen dışlayamıyorum maalesef her neyse sorunuma geçiyorum cevap veren ve vermeyen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim son 5 yıldır bazı sıkıntılar yaşıyorum, şu an 26 yaşındayım. açıkçası büyü ya da musallattan şüpheleniyorum, bazı belirtilerini yaşadım çocukluktan beri hiçbir düzgün ilişkim bile olmadı ne arkadaş ne ilişki hepsi bozuluyor hep sorunlar yaşadım insanlarla, insanlardan uzaklık çok fazla soğukluk var kimseye yakın hissedemiyorum da okul da okuyamadım şansım kapalı sanırım bilmiyorum kaç yıldır da TYT'ye giriyorum tutmuyor bir şey o sorunlardan geriye uykumda korkutulma kaldı ve daha sinirli agresif birisi oldum bazen uzun süre hiç olmuyor hatta annem de yaşamış, ne zaman dedim, evlenmeden önce dedi benim de evlenmeden önce başladı dedim. hocaya gittin mi dedim, anneannen götürdü geçmedi dedi, evlenince de babaannen götürdü. o zaman hoca muska yazdı geçti, bir süre sonra takmadım öyle kaldı dedi. şimdi de korkmuyorum diyor ama daha önceleri de hep korktuğunu söylemişti. sizce ondan bana bir şey geçmiş olabilir mi? bazı akrabalardan şüphelenmiyor değilim ama dayanak yok dün gece de rukye dinleyeyim dedim Saffat Suresi ve birçok ayet dinlerken normalde olmuyordu birden başım ağrımaya ki ondan önce başlamıştı ama onu dinleyince de sürdü bir de terlemeye başladım bundan kaynaklı bir şeyler diye yordum baya dinledim hatta acaba bir şey var mıdır bir de kısmetim açık isteyen çok kişi oldu ama garip bir şekilde hepsini reddettim direkt konuşmadan etmeden evlilik fikrine bir türlü sıcak bakamıyorum kimseyle konuşmaya cesaret edemiyorum güven kırıklığım çok bu arada annemde uykuda sıçrama oluyor bazen bende de var
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, yaşadıklarının seni ne kadar zorladığını ve aklında sorular oluşturduğunu anlıyoruz. Annenden sana geçtiğini düşündüğün bu durum, belki de nesillerden aktarılan bir hassasiyet veya aile içinde paylaşılan derin bir anlatıdır. Sanki izlediğimiz filmlerdeki gibi, bazı travmalar ya da yaşantılar farklı şekillerde kendini gösterebiliyor. Bu karmaşık durum, kendi hikayeni daha derinlemesine anlamak için bir başlangıç olabilir senin için. 💫💖