Annem yüzünden durum böyle oldu?

Arkadaşlar merhaba ben Bi kafede çalışıyorum üni mezunuyum güzel Bi bölüm bitirdim sağlıkçıyım geçenlerde kafeye Bi beyefendi geldi masaya ilgilendiğim sırada benimle konuştu öğrenci olup olmadığımı sordu bölümümü söyledim senin burada ne işin var hastaneye gir kendini geliştirsene dedi bende torpille aldıklarını söyledim kendisi iş emniyet amiri olduğunu söyledi bana iş ayarlayacağını söyledi hastanede sonra numarasını istedim verdi watsaptan konuştuk cv mi istedi gönderdim benden haber bekle dedi bunu anneme anlattım benim ablamda sağlıkçı annemde tutturdu adama söyle ablanı da işe soksun bende beni işe soksun Bi öyle söyliyim dedim acaba yapacak mı yapmayacak mı bir durun dedim üst üste böyle istekler ayıp olur dedim bana kızdı adama söyle ablamınki benimkinden daha önemli onu işe alsınlar gerçekten çok kırıcı Bi cümle öyle söyleyince bağırdım bende tamam söyliyceö iim laf anla dedim bağırdım ablamda bir yandan küstü tamam ben istemiyorum bir şey diye sonra utana sıkıla ablam içinde mesaj attım adama adamda tamam bakayım dedi ondan sonra dönüş yapmadı daha mesajda atmadı ablam için mesaj attıktan sonra

Annem yüzünden durum böyle oldu?