Diğer 7 gü Teheccüdler kılındı mı ( müslümanlar)? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haydi kalkın bırakın telefonlarııı. İki rekatcık bi gece namazı kılın ey Müslüman kardeşlerim Teheccüdler kılındı mı ( müslümanlar)? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
REİS_52 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 7 gü Yok artık daha bu soruyu cinsiyeti koymuş Yazıklar olsun sana Kızlar soruyor yönetmeni 0 2 Yorumla Soran 7 gü Kafaları başka yerde sanırım Yorumla REİS_52 7 gü Vallahi billahi ya Arkadaş acayip bir durum oldu bu Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 gü Duamı edip yatıyorum Rabbim kabul etsin 0 0 Yorumla
Toxictulip Takip Et Xper 4 Yaş: 36 7 gü Daha uyumadım bile maalesef 1 2 Yorumla Soran 7 gü Uyumadan da kılınıyor. Gece namazı diye niyet ediliyor Yorumla Toxictulip 7 gü Biraz uyumak lazım ya Yorumla
sontazmanya Takip Et Xper 5 Yaş: 29 7 gü Bu konu nasıl cinsellik olur aq 0 7 Yorumla Soran 7 gü Farketmedim Yorumla sontazmanya 7 gü Boykott Yorumla Toxictulip 7 gü KS mı boykot 😄 Yorumla sontazmanya 7 gü @Toxictulip 😅 evet Yorumla sontazmanya 7 gü @Toxictulip yapmayalım mı Yorumla Toxictulip 7 gü Yapalım once sen sil hesabı Yorumla sontazmanya 7 gü @Toxictulip silmek fayda bunlara saha cok abaza getirmek lazım knk dndjjd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 gü Uyumadım maalesef 0 9 Yorumla Soran 7 gü Uyumadan da kılınıyor gece namazı diye niyet edebilirsin Yorumla Cevap sahibi 7 gü Uyku şart Yorumla Soran 7 gü Bahane bu Yorumla Cevap sahibi 7 gü Benim araştırmam bu Yorumla Cevap sahibi 7 gü sorularlaislamiyet.com/yatsi-vitir-ve-teheccud-namazlarinin-vakitleri-hakkinda-bilgi-verir-misiniz-0Görüş farklılığı var. Bu namaz aslı uyuyup uyanmak zaten nefse zor gelen kısım budur. Bilip bilmeden bahane diyip insan düşüncelerine ön yargılı olmayın Yorumla Soran 7 gü Teheccüd olabilmesi için uyumak şart.. Gece namazı uyumadan da kılınır. Asıl sen bilmeden konuşma Yorumla Soran 7 gü Gece namazı diye niyet ediliyor Yorumla Soran 7 gü Namaz kılmak isteyen her an her vakit kılabilir... Yorumla Cevap sahibi 7 gü Tam abla siz ultra müslümansiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok artık daha bu soruyu cinsiyeti koymuş Yazıklar olsun sana Kızlar soruyor yönetmeni
Kafaları başka yerde sanırım
Vallahi billahi ya Arkadaş acayip bir durum oldu bu
Duamı edip yatıyorum Rabbim kabul etsin
Daha uyumadım bile maalesef
Uyumadan da kılınıyor. Gece namazı diye niyet ediliyor
Biraz uyumak lazım ya
Bu konu nasıl cinsellik olur aq
Farketmedim
Boykott
KS mı boykot 😄
@Toxictulip 😅 evet
@Toxictulip yapmayalım mı
Yapalım once sen sil hesabı
@Toxictulip silmek fayda bunlara saha cok abaza getirmek lazım knk dndjjd
Abla
Seni hunharca ….
Uyumadım maalesef
Uyumadan da kılınıyor gece namazı diye niyet edebilirsin
Uyku şart
Bahane bu
Benim araştırmam bu
sorularlaislamiyet.com/yatsi-vitir-ve-teheccud-namazlarinin-vakitleri-hakkinda-bilgi-verir-misiniz-0
Görüş farklılığı var. Bu namaz aslı uyuyup uyanmak zaten nefse zor gelen kısım budur. Bilip bilmeden bahane diyip insan düşüncelerine ön yargılı olmayın
Teheccüd olabilmesi için uyumak şart.. Gece namazı uyumadan da kılınır. Asıl sen bilmeden konuşma
Gece namazı diye niyet ediliyor
Namaz kılmak isteyen her an her vakit kılabilir...
Tam abla siz ultra müslümansiniz
Cinselliğe niy düşmüş bu ahahahaha
Cinsel djjd ne alaka