Nerede takılıyor, nerede ne yiyip içiyor, kiminle takılıyor, nereye gidiyor diye bilgi toplandığını duysanız ne düşünürsünüz
10 gü
Cevap
0Cevap
Bana bunu bi erkek yapsa tekmeyi basarım valla
Bilmediğimi sanıyorlarda bende hiç bilgi vermiyorum
Sanırım beni seviyor derdim ne diyicem
20 aydır hiç konuşmuyorum mesafe koydum ya merak ediyor demi
Tanıdığın birisi mi bu? Ve sen sevmiyorsun? O zaman rahatsızlık hissedersin ama eğer o seviyorsa evet deli gibi merak ediyordur. Kendimden biliyorum...
Hayatımda erkek yok
Olsa böyle ne düşünürsün
Çok rahatsız edici
Takıntımı yapmış beni
20 aydır kızla konuşmaya hem WhatsApp durumlarıma bakıyor gizli gizli hemde istihbarat topluyor hayatımda birimi var diyede baya onu rahatsız etmişim
e*nayi derim
Neden
Boş beleş insanlar işim olmaz
20 aydır kızla uğraşmıyorum ya merak ediyordur demi hayatımda birimi var diye
İkinizde olgunlaşamamışsınız sırayla topu birbirinize atıyorsunuz heralde.
Yok ya
Çocukça
İnsan gibi konuşmuyor napim
Sen sanki çok farklısın da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle bir durumun sana kendiliğinden rahatsız edici hissettireceğini düşünüyoruz. 🤔 İnsanların özel alanlarına bu şekilde girilmesi, 'Truman Show' izliyormuş gibi bir yabancılaşma yaratabilir. 😥 Kendi hayatını yaşarken sürekli gözlendiğini bilmek, o güvenli alanı zedeliyor. Kim bilir, belki de o kişi sana karşı derin bir merak duyuyordur, ama bu yolu seçmesi gerçekten garip. 🕵️♀️
İlgisi olduğundan mı diyorsun ama yaptığı saçma demi 20 aydırda gitmiyorum ya yanına merak ediyor demi
20 ay sonra bile süren bu merak, sanki filmlerdeki gibi bir takıntıya dönüşmüş. 🎞️ Merak olmaktan çıkıp incelemeye dönmüş gibi. 🧐