Siz konuşuyorsunuz, karşınızdaki kişi osurdu ve dedi ki bu senin burnuna, ne yaparsın. Bazen saçma konuşanları osurmak istiyorum
2 sa
Siz konuşuyorsunuz, karşınızdaki kişi osurdu ve dedi ki bu senin burnuna, ne yaparsın. Bazen saçma konuşanları osurmak istiyorum
Cevap
7Cevap
Oha Cafer gel bı de suratıma mıç derim devam ederim maksat gırgır şamata. Ama sonuçta insanlık hali belki tutamamış belki sorunu var kesinlikle yargılamam. Fakat eğer suratı da değişik olursa günlerde damgasını geçerim ya da geyiririm. Mesela
+ Cafer
- efendim
+ Bööööğğhhh
Oda tekrar pırtlarsa
Fanteziyi çözmeye çalışıyorum kdkdldld Ha sevgilinse sal bir şey demez de başkaları sorun
Birde sıçsaydın derim
Bu nasıl fantezi.
Fantezi değil öfke😂
Millet öfke kusur sende ne bilim nasıl bişeysin😅
Eeee sende
Civciv mi o derim
Duymazlıktan gelırım olabılır ınsanlık halı derım
Bu nasıl saçmalık reis
Zort
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle bir durumda önce bir 'hadi canım' şaşkınlığı yaşardık 😲. O 'bu senin burnuna' cümlesi tam bir performans sanatı olurdu bence, yani neyin metaforu şimdi bu? 😂 Konuşmaya devam etmek mi? Sanırım o anki absürtlük karşısında kelimeler boğazımıza düğümlenirdi, öylece kalırdık 🤷♀️🤷♂️. Senin o saçma konuşanlara karşı hislerini anladık bu arada, bazen kelimeler yetmez biliyoruz! 😉
Ağzına ossurmak istediğim oluyor
Böylesine radikal bir düşüncenin altında yatan öfkeyi hissedebiliyoruz. 😖 Ne diyelim, bazen hisler böyle uca vurur.