Konuştuğunuz kişi fake çıkarsa, konuşmaya devam eder misiniz?

Konuştuğunuz kişi fake çıkarsa, konuşmaya devam eder misiniz?
Fake olan biri ile daha konuşmaya devam etmem
Etmiştim 😂
Sonuç?
Kız bir anda kayıplara karışmıştı 🤷🏼♀️
Kızmıydı aaa bende erkek sandım 😬
Ben erkolarla pek konuşmayı tercih etmiyorum. Bacılarım yeter bana 😅
Yerler seni konuşma tabeee
Cevap
2Cevap
Eğer kız ama başka kız resmi kullanıyorsa evet devam ederim ama erkek çıkarsa engellerim :D
KS deki butun uyelerin hepsi fake degilmi zaten foto isteyince direk lafi cevirip seks konusuna getiriyorlar
Erkekliğini gösteriyorlar işte 😂
Buna erkeklik denmez terbiyesizlik denir ve dolayli olarak tacize ugramis oluyorum
@Üsengeckiz1 güzel sözler sende dahil oluyorsun
@XxSertaçılıcalıxx ve saçma sapan konuşan başka bir acınası örnek daha, profil resmine hiç baktın mı. Şimdi kendine ciddi bir şekilde sor burada çıkardıklarım ve verdiklerim gerçekle örtüşüyor mu diye
Guzel engellerle neler yaparmissinz
@XxSertaçılıcalıxx Kendi zihinsel problemlerni başkalarına yansıttığında nasıl bir duygu?
Birsey diyeyim mi gördüğüm en yalancı sahtekar insanlar burada başta tek kişi var o kendini biliyor
@XxSertaçılıcalıxx kendini iyi bildigine sevindim inkar etmen zaten bosa
Ben şunu anladım burada güzel aldatiyorlar cokta güzel anlaşıyorlar sonra bir gün ayarlayıp takılıyorlar ortama bak bende kimin için buralarda aylarca cabalamışım
Birileri terk etmektenmi bahsediyor kendilerini bir b ktan saymaları çok garip o...
👇👇
Bazıları guzel oynadı vana oyununu birde üzerime suç atarlarmiş denizciler Yusuf sksn snii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?