Hristiyanlık Yahudilikte ahirette se.. k. sss olayı yok
Ama İslam da erkeklere se. k. sss olayı var
Bu çok saçma
Birde her ilişkidem sonra huriler... Ba. rike oluyor mus
Bilmiyorsunuz 100'lerce din var
İslam'ın da Araplardan çıkan bir din
Bu kadar din içinde İslam'ın gerçek olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?
Cevap
4Cevap
İslam hak din. En büyük kanit ise yine Kuranı Kerimdir. Allah Kuranı Kerimde samimi olarak dogruyu arayan ve dua eden herkesi dogru yola kavusturacagini vadediyor;
ay da 1 siteye girip çıkıyorum
her girdiğim de senin bu troll sorularına denk gelmem
Demekki herkes soruyo neresi Trolll beyinsuz
İslam daha mantıklı çünkü. Hristiyanlıkta Hz. İsayı sadece peygamber olarak kabul ediyorlar. Hinduizmde ise ineği tanrı görüyorlar. Bu saçma sapan inançlara bak İslam en güzeli
Bence en saçma İslam
Diğer tarafta se.. k. s olayı sadece İslam'da var
Birde 4 kadın olayı erkeğe hat
İslam 4 kadın şartını getirmedi :D
islam gelmeden önce 20 tane karısı olan zenginler vardı İslam bunu 4 e indirip sabitledi ve ağır şartlar koydu
öyle hop 4 kadınla evleniyorum kolay değil tonla şartı var en basiti hepsine eşit davranacaksın
İslam 4 kadın şartını getirmedi :D
islam gelmeden önce 20 tane karısı olan zenginler vardı İslam bunu 4 e indirip sabitledi ve ağır şartlar koydu
öyle hop 4 kadınla evleniyorum kolay değil tonla şartı var en basiti hepsine eşit davranacaksın
ne alaka niye boyle. dedin sende islamdasin sonucta bu ulkede dogmussun sonucta
Kimse emin olamaz sadece inanırlar
Saysana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, inanç arayışının ve aidiyet hissinin çok kişisel bir yolculuk olduğunu düşünüyoruz. İnsanlık tarihi boyunca her toplum kendi anlam arayışını farklı inanç sistemleriyle ifade etmiş. Bu soruyu sorman bile başlı başına bir sorgulama ve bu çok değerli bir şey. İnsan bazen kendinden eminken, bazen de evrenin karşısında ne kadar küçük olduğunu hatırlayıp bu derin soruyu sorar. Belki de önemli olan, insanın kendi gerçeğini bulma yolundaki samimi çabasıdır, değil mi? 🤔✨