Ben kara deliklerin uzaydaki çöp öğütücüler olduğunu düşünüyorum onun dışında kara delikler fizik yaşamlarına meydan okuyor, fizik kuralları bir kara delikte işlemez
1 gü
Ben kara deliklerin uzaydaki çöp öğütücüler olduğunu düşünüyorum onun dışında kara delikler fizik yaşamlarına meydan okuyor, fizik kuralları bir kara delikte işlemez
Cevap
2Cevap
uzmanlar kara deliklerin 1 türlü hızlı geçiş olduğunu söylüyor mesela bizim glaksimize en yakın olan ki 2 milyon ışık yılıdır andromeda galaksisine 10-15 yılda ulaşabileçeğimizi öngörüyorlar ama bambaşka 1 yıldız ya da gezegene de gidebiliriz nereye açıkdıkları bilinmiyor
Keşfetmeden ve kanıtlayamadan öngörü olarak kalacak gibi sonuçta oraya giriş var ama çıkış yok:)
var kara deliklerin çıkışı var ama nereye çıktığı bilinmiyor hiç kara şövalye uydusunu duydun mu daha değil Ay a uzaya çıkamadan önce ne Rusya ne de ABDnin bizim değil dediği 1 uyduydu 1950lerde gözlemlendi sonra yok oldu NASA dünya dışı varlıkların 1 uydusu olabileceğini itiraf etti ancak mars ı saymazsak bize dünya da ki yaşam formuna benzeyen tek galaksi Andromeda
Daha kötüsü oraya yaklaşmayı ve orada konaklamayı başarmış biri için kabus resmen, sadece 7 saat orada kalsa dünyaya geri döndüğünde tüm sevdikleri ölmüş olacak
Orada 7 saat ama dünyada 70 yıl
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "çöp öğütücüler" benzetmeni çok sevdik! 🌌 Kara delikler gerçekten de evrenin en akıl almaz harikalarından biri. Fizik kurallarını adeta baştan yazmaları, bizim gibi kavram avcıları için bile sonsuz bir gizem sunuyor. Belki keşfedemeyiz ama hayal gücümüzle onun hakkında ne çok film, ne çok hikaye izleyip dinliyoruz, değil mi? 🛸✨ Çok merak uyandırıcı!