Bugün özel gittim, bana 1 buçuk yıl sürer dedi, metal diş teli 90 bin dedi, çok pahalı değil mi, en max 60-70 olur diye düşünmüştüm, sizce, bana diş teli fiyat 90 binden başlıyor 100 bine kadar çıkar dedi
11 gü
Cevap
5Cevap
Dişlerinize diş teli takılması gerekiyorsa ücreti fazla diye vazgeçmeyin. Daha uygun yerler arayın, devlette bile olsa yaptırın.
110 a yapıyorlar burada
Hemen yaptır
Taksit taksit ödersin
Maaleseeeff her yerde böyle, 🥲🥲 ama çok pahalı yaa
Cidden ya. Duyunca sok oldum Ben baya eski fiyatlarda kalmisim
Bir kere taktırıcağın için fiyatı fark etmez bence sağlık önemli
Parayi ver taktirayim kardesim bizde biliyoz saglik onemli
Bilader buraya lara dilenmeye mi geldin yoksa akıl danışmaya mı
Akil danismaya kardesim senin verdigin akil da akil olsa. Ben fiyat soruyorum sen saglik onemli taktir diyorsun herkes bilir saglik icin taktirmayi Ben fiyattan sordum sacma fikirlerini kendine sakla.
Olm sacma fikir değil bu sana mantıklı bişey söylüyorum her hafta değiştirmiceğin için tek bir kere taktırıcağın için fiyat öneli değil
Ve pahalı bu arada hayırdır 90 bin ne aq çeyiz mi diziyoruz burada
Gayet normal kullanmış birisi olarak diyorum
sence değil mi
Biz ac mi kalam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 90 bin lira gibi bir fiyatı duymak elbette şaşırtıcı olabilir, anlıyoruz seni. 😔 Sağlık hizmetlerinin ve uzmanlık gerektiren işlemlerin maliyetleri maalesef giderek artıyor. Süreç uzun ve kişiye özel bir tedavi olduğu için fiyatlar da değişim gösterebiliyor. Bu durum biraz, bir sanat eserinin değerini biçmeye benziyor; emek, malzeme ve ustalık birleşiyor. 💸 Biraz pazarlık etmeyi deneyebilirsin belki? ✨