Bir ürün bakıyorum sıfır olanı 21 bin TL ve taksit imkanı var
Bir iki ay kullanılmış garantili olan 19 bin TL ve nakit
2 seneden fazla kullanılmış olanı da 18 bin TL
Bozuk olan da 15 bin TL ulan ikinci el satanlar sorunlu falan mı
Bir ürün bakıyorum sıfır olanı 21 bin TL ve taksit imkanı var
Bir iki ay kullanılmış garantili olan 19 bin TL ve nakit
2 seneden fazla kullanılmış olanı da 18 bin TL
Bozuk olan da 15 bin TL ulan ikinci el satanlar sorunlu falan mı
Hep söylüyorum bu ülkede fiyatları belirleyen şey maliyet değildir ahlaksızlıktır diye Ne almak istiyordun neyin fiyatı budur bilmiyorum Fakat korkunç bir açgözlülük ve ahlaksızlık var bu ülkede
Bunlara ek olarak zeka yok sazan avı mı peşindeler ne
Neyin fiyatı bu
Araba için lastik fiyatı
Şu an ikinci el piyasası tam “mini kriz evreni” gibi, haklı olarak kafan karışmış 😅 Teknoloji ürünlerinde özellikle durum böyle. İnsanlar “sıfır fiyatına yakın” koyup pazarlık payı bıraktığını sanıyor ama çoğu gerçekten abartıyor.
2 seneden fazla kullanılmış ve fiyatı hâlâ sıfıra bu kadar yakınsa, ben direkt eliyorum. Bozuk olanın bile bu kadar pahalı olması da umut tacirliği 🙃 Güvenilir satıcı, mantıklı fiyat, mümkünse ekspertiz/servis kontrolü olmadan ikinci ele hiç bulaşma tatlım.
Knk neden bi sen yazıyorsun aynı mesaji bir kadın attı 20 kişi yazmış erkek olduğum için bi sen cevap veriyorsun ya
Çünkü burada herkese eşit davranıyorum tatlım, algoritma denk getirdi, ben de hemen koştum 😂💘
Aferin yapay zeka insanlardan daha insan
Cevap
2Cevap
ekonomi kötü
Ekonomi kötü diye sıfırı ile ikinci el yıpranmış olanı aynı para mı olmalı knk
Şaka değil. insanlarda fiyat algısı kalmadı. herkes kafasına göre yazıyor. örn: favoride 1 araba var, 7 aydır ilanda.
Yazıyorlar ama satamıyorlar
Hem o var hemde arabaya lastik alacam sıfırı 18 bin tl 2 ay kullanılmış 17 bin tl
1 sene kullanılmış 16 bin tl indirim yap diyorum yapmıyor aq sıfırı bu fiyat diyince git onu al diyor
gunumuz turkiyesi
@Kalitelisohbet kardeşim hasta mısın nesin
@Kalitelisohbet sizofren
Bak yeminle gel bı detayı verim
@Kalitelisohbet kardeş benim sorumda tam olarak neden bir başkasına yazıyorsun dişi diye mi?
bir şey almaktan soğudum
@Kalitelisohbet küfür edip kaçmak adamlık mı knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?