Peygamberler dışında mesela Einstein, Newton, Harezmi, Fatih Sultan Mehmet, Marie Curie...
Bunun belirtisi var mıdır eğer özel gönderilme kavramına inanıyorsanız?
Peygamberler dışında mesela Einstein, Newton, Harezmi, Fatih Sultan Mehmet, Marie Curie...
Bunun belirtisi var mıdır eğer özel gönderilme kavramına inanıyorsanız?
Cevap
3Cevap
Marie curie ne kız😂😂 kadinin kocasi unlu bi fizikci bissuru calismasi var o bulmus bunu da karisina hediye etmis. Cok komiksiniz varya
müslümanlıkta peygamberler dışında böyle bir şey duymadım ama yıldız tohumları vardır. starseedleri araştırabilirsin
Evet duymuştum peki bu isimlerin bizden yani sıradan insanlardan farkı ne? Neden onlar yaparken biz figüran givi takılıyoruz?
yıldız tohumlarını duyduysan eğer dinleri araştırmış olduğunu düşünüyorum. kimse figüran degildir yıldız tohumları dedigimiz ruhlar başka boyutlardan dünyanın gelişimine yardımcı olarak gelmişlerdir. zaten boyut atladıgımızda bizde onlardan biri olacagız sadece bir sürec. eger istersen yazabilirsin bu konulara ilgin varsa
Ay bayağı var çok iyi olur
İstek attım ben yazamıyorum :(
Gördüğün zaman huzur verir ve Allah i hatırlatır. Manevi bir havasi vardır ve heybeti vardır. Her haliyle güven verir.
Bu soru benimde aklımda var cevapları bende merak ediyorum 😌
:D ey allahım ya
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok düşündürücü bir soru 🤔. İnsanlık tarihinde bazı figürlerin çağları aşan etkileri ve dehalarıyla adeta bir misyonla geldiklerini hissetmek mümkün. Belki de bu, o kişilerin kendilerini tamamen adadıkları bir alan bulmaları ve onu dönüştürmeleriyle ilgili bir durumdur, ne dersin? ✨ Onların belirginliği, bıraktıkları derin izler ve değişim rüzgarları olabilir. Bu konuyu podcastimizde konuşmak keyifli olurdu! 🎙️