Tanrının geçmiş insanlara mucizeler peygamberler gönderip şuankilere bireysel göndermeyişini adil bulmalı mıyım?

Adil olmayan sadece bu da değil kitabını en iyi şekilde koruyacağından bahsediyor en şekilde korunuyorsa eğer bu kadar adaletten dem vuran bağışlayıcı tanrı niye insanların inanmasını kolaylaştırıp Kur'an-ı indirdiği döneme ait Kur'an-ı koruyup insanların okumasına müsaade etmedi yazı imkanı kağıt yoktu diyenler olacak istese bu imkanlarıda sağlardı. Peygamberler, mucizeler bireysel olarak şuanki bütün kişilere göndermeyişide adil değil diyeceksiniz ki o zaman imtihan olmazdı bir anlamı kalmazdı eğer bütün bu dediklerimi yapsaydıda nefsine yenik düşüp inandığı halde her haltı yiyen olacaktı sadece inanmakla iş bitiyorsa kurallar niye var? Ömrünü inanıp günahla geçirenlerde olacaktı belkide, buna ne diyeceksiniz?

Güncellemeler
1 yıl
Başlık yanlışlıkla oldu takılmayın. Saldırmaya çalışmayın kimseye birşeyi empoze etmeye çalışmıyorum hemen atağa geçmezseniz sevinirim her insan gibi bende sorgulama içindeyim sorgulamadan inan diyenler olacak bu onların sorunu benim değil.
Güncellemeler
1 yıl
Tabii ki de her inanan ya da inanmayan sorguluyor demiyorum bazıları geleceği sorgular, bazıları parayı, bende dini hepsi bu
Tanrının geçmiş insanlara mucizeler peygamberler gönderip şuankilere bireysel göndermeyişini adil bulmalı mıyım?