Güncellemeler
1 yıl
Başlık yanlışlıkla oldu takılmayın. Saldırmaya çalışmayın kimseye birşeyi empoze etmeye çalışmıyorum hemen atağa geçmezseniz sevinirim her insan gibi bende sorgulama içindeyim sorgulamadan inan diyenler olacak bu onların sorunu benim değil.
Güncellemeler
1 yıl
Tabii ki de her inanan ya da inanmayan sorguluyor demiyorum bazıları geleceği sorgular, bazıları parayı, bende dini hepsi bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Son peygamber dünyaya geldi zaten 🙃 gadası şimdi gerek yok
Ben uzaya geldi demedim ki ne alaka şimdi bu cevap
Kitap yetiyor inanmak için diyebilirsin ama olmuyor işte
@Dearhead üzgün emoji çıkıyor attıkların bende açılmıyor
Çünkü o yıllarda kimsenin Allah'tan ve dininden haberi yoktu, bu nedenle de yayılması için peygamberler gönderildi ve inanılması içinde mucizeler gösterildi. Şimdi öyle şeyleri gerektirecek bir durum yok; çünkü, Allah'ın ve dinin varlığının kabulunden bu yana yüzyıllar geçmiş ve artık herkes bunun bilincinde. İsteyen inanır, istemeyen inanmaz. Eğer şimdi bir mucize gösterilse, herkes istisnasız Allah'a ve dinine inanmaya başlar ve imtihan olmaktan çıkar; çünkü herkes istisnanız Cennete girer.
Evet senin gibi birçok kişi bu gerçeğin farkında
https://www.youtube.com/embed/atEjQjxxzNo(Ak💡 = Terör partisi) iktidar rejimi işte anlayacağın ne bekliyordun ki
https://m.youtube.com/shorts/DlrKLpgDoW4
Ataput diyen AK💡put'cular
Ben dinden bahsettim ama konumuz burada siyaset değil ki
Evet orası öyle'de son Nebi 8 Haziran 632 yılında vefat etti ve destanlar sona erdi maalesef ki. Yarı Mit olarak kabul edilmesi günümüzde Vahiyin yani ifşanın gerçekleşmemesi nedeniyle imtihan var zaten
Niye gizliden sordun ki bunu
Canım gizliden sormak istedi belkide insanların bana saldırmasını istemedim size ne? Bu toplum herkese saygı gösteren empati sahibi bir toplum mu?
Utanırım ya da utanmam verecek cevabınız yoksa xper kasmak istiyorsanız başka birine cevap verin soruma başka bir soruyla gelmeyin
Sakin ol şampiyon shshsh bu soru öyle sandığın gibi dindarların seni taşlayacağı türden değil.
Bu soruyu bir imama sorsan hatta gidip ilahiyat okuyan birine danışsan benzer cevabı alırsın. İslam'ın son din, Hz Muhammed sav ın ise son peygamber olmasının nedenini anlatırlar sana. Ayrıca başlıkla detayda yazdıkların uyuşmuyor.
Sana tavsiyem en yakınındaki camiye gidip bir imamla sohbet etmek. İnanç gereği korktuğun bir davranışla karşılaşmazsın. Düzgünce, bildiği kadar açıklar
Zaten saldıranlar şerefsizin teki Aynı zamanda Tekfirci mükeffir belamı dinsiz dindarlar kırdı'nın teki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!