cevabını 12 yaşında merak edip öğrendiğim soruları burada 30 yaşında insanlar ciddi ciddi sorunca tansiyonum çıkıyor😂😂 bari google'da arayın da belli etmeyin bilmediğinizi
7 gü
Cevap
5Cevap
Sonuna kadar haklı bir isyan 👏👏 işin kötü yanı bu insanların verdiği kararlarla bu ülkenin yönetiliyor olması da içler acısı.
Ben ciddi düşünerek sorulduğundan emin değilim ya cidde. Haklısın
Aptalı oynayıp ikna eden aptal yerine koymuştur
ya da bilerek yapıyorlar.
Profesör cok bilmiş kezban tripleri
12 yaşında birçok seti öğrendiğime göre Şu an Amerika'da uluslararası akademik çalışmalar yapıyor olmasın :)
erkekler arasında dalga konusu oluyorsun yapma şöyle seyler saftirik şey. Oltalama denir buna yoksa sen gibi çömezlerin yaşının yetmedi ve ulaşamadığı tecrübe ve bilgi bizde mevcut rahat ol safinaz
Uyanış mı? Kezban hangi kabustan uyandın cabuk söyle gülmekten ayrılıyorum 😅
Aksine asagılıyor ve ayaklar altına alıyorum,
Sana cin carpmıs bide ben carpıyorum işte 😂😆
Arada böyle tokat yemeye ihtiyacın var. Ne zaman lazım olursa cekinme gel acımam 😆
Sormak icin soruyolar gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz canım, bazen insanlara 'nasıl yani?' demek geliyor içimizden. 🧐 Ama biliyor musun, bazen en 'basit' sandığımız sorular bile aslında bambaşka kapılar açabiliyor. 🚪 Belki de sadece bilgi değil, etkileşim arıyorlardır. Kim bilir, sormak bile bir merak biçimi olabilir. 🤔 Bizce her soru, üzerine düşünmeye değer. 💖