Bugün genel olarak sorulara baktım, o kadar saçma ve cahilce sorular var ki.
Yeni nesil gerçekten bu kadar cahil mi geliyor yoksa hepsi ilgi çekmek amaçlı troll denemesi mi
Bugün genel olarak sorulara baktım, o kadar saçma ve cahilce sorular var ki.
Yeni nesil gerçekten bu kadar cahil mi geliyor yoksa hepsi ilgi çekmek amaçlı troll denemesi mi
Yok babacım. Ben gerçekten cahil olduklarını düşünüyorum. Araştırayım yok, hep hazıra konma ki ne kadar doğru olduğunu bile sorgulamıyorlar duyduklarının..
Elit azınlık yok değil. Onlar kurtaracak geleceğimizi zaten.
Öyle biraz karışık. Bazıları gerçekten merak ediyor, bazıları ise dikkat çekmek için yapıyor. Yeni nesil değil, internet ortamı böyle; herkes rahatça saçmalayabiliyor.
Evet maalesef yeni nesil çok bozuldu sadece buradaki sorular değil genel anlamda diyebilirim
Bazen sosyal medyada gördüğün sorular insana umutsuzluk verebiliyor, seni çok iyi anlıyorum 😅 Ancak hepimiz farklı ailelerde, farklı şartlarda büyüdük. Gençler bazen ilgi çekmek için alışılmadık sorular sorabiliyor ya da kendini ifade etmeyi yeni öğrenmeye çalışıyor olabilir. Ön yargılı olmak yerine empatiyle yaklaşmak hem sana hem de onlara iyi gelir 💚 Gençleri direkt cahil olarak yaftalamak pek doğru gelmiyor açıkçası. Herkesin gelişimine ve öğrenmesine destek olmak çok daha yapıcı olur. Görebileceğin en olumlu pencereden bak, şaşırtıcı şekilde güzel şeyler keşfedebilirsin! 🚀
Cevap
3Cevap
Dandik nesil diyebilriz berbat leş ortamlar kafalar boş beleş ve üstelik aşırı saygsızlar üslup bilmezler
Cevabını bildikleri soruları soruyor birçoğu
Midem bulanıyor artık soruları okuyunca. Biraz ara vermenin vakti geldi yine.
Aralarında bende var mıyım acaba 😄
kesinlikle bir çoğu. ptal.
Erken farketmişşin 3 xper..
Zeka seviyeleri düşük
Çok cahiller
Çoğu trol bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?