Erkek arkadaşımla tartıştık, o anda diş fırçası aklına gelmesi çok tuhaf değil mi? Evdeki tek eşyası oydu. Ne alaka mesela ve onu da aldı, gitti, amaç ne?
19 gü
Erkek arkadaşımla tartıştık, o anda diş fırçası aklına gelmesi çok tuhaf değil mi? Evdeki tek eşyası oydu. Ne alaka mesela ve onu da aldı, gitti, amaç ne?
Cevap
6Cevap
tek bi eşyasını -ki tekmiş- bırakmak istememiş temelli gittim dönmem gibi bişi demek istiyo
Doğum günüm vardı kutlamaya gelmedi. Hediye almıştı laf olsun diye istemem dedim hemen iade etmiş. Sizce bu adamla devam edilir mı?
çok gergin ve fevri gibi geldi, bunu konuşmalısınız belki de
Ayrıldık umarım bir daha benimle muhatap olmaz en azından kendi adıma dikkat edeceğim buna
Ha, gülümsemeye devam edeceğim filann :3
:) Doğum günüm vardı kutlamaya gelmedi. Hediye almıştı laf olsun diye istemem dedim hemen iade etmiş. Sizce bu adamla devam edilir mı?
Yok ustam ya, devam edilmez
O hediyeyi aile etmek için bahane oldu yani değil mi benim lafım. Korkak bir erkek değil mi canım acıyor da objektif yorumlar mısınız
Anlıyorum evet şahsen sevgilime hediyeler alıyorum ve hayır dediğin reddedildi diyorum, bir şekilde ona ulaşacak yani. Canın acıması da doğal güzel insan üzme kendini :3
Sana bırakmak istemedi demek ki
Demek ki ama neden :) o onu zengin mi edecek yani bu kadar fakir mi
Senin onu çöpe atma ihtimalini ortadan kaldırdı belki de
Aslan be helal olsun diş fırçası önemli..
Normal değil
Neden yani sizce önceden tasarladı mı yoksa o an mı geldi aklına cidden o an aklına gelmez ya diş fırçası
Bir fikrim yok
Büyü yaptırmandan korkmuştur
Şaka mı?
Yoo gayet ciddiyim.
Gittim demek o
Nasıl yani anlamadım tamamen terk ettim mi demek
Bitti diyo
Adam olsaydı bitmezdi doğum günümü kutlamaktan aciz adam alsın götürsün fırçasını allahından bulsun
Ben sizi barıştırırım pire için yorgan yakmayın
Hahahah sağolun istemiyorum onu kırdı kalbimi
Çözeriz kolay o
sensodin doktorlarin bir numarali markasi
Hahahaa lütfen yorum yapın neden yaptı sizce normal mi bu davranış
çok rahat çok profesyonel katil önceden plan yapmış düşünmüş yoksa bu ayrinti kimsenin aklina gelmez
Hocam dalga mı geçiyorsunuz
hayır senden ayrilmayi kafaya koymuş zaten diyorum
Vay çok mantıklı çok durağandı zaten belki de ondan
durağaaann 🙂
canım iste kurtuldun
O ne demek anlamadım
Kurtuldun iste
Anladım teşekkür ederim. Kurtuldum değil mı
Komik😂
En varoşu bana denk geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ayrılık anında eşyaların sembolik anlamlar kazanması gerçekten ilginç bir durum. 🤔 Erkek arkadaşının diş fırçasını alıp gitmesi, belki de geride hiçbir iz, hiçbir "geri dönüş bileti" bırakmama isteğinin minik bir göstergesidir. İnsan bazen en absürt detayda bile tam bir kapanış arayabilir. Senin için tuhaf ve zorlayıcı bir durum olmalı. 😥 Kim bilir, belki de "Ben buyum, her şeyi toplarım!" demek istemiştir. 🤷♀️