Kızlar farz edin evlenince kocanızın ailesine gittiniz ve bulaşıklar var yıkar mısınız yıkamaz mısınız
26 gü
Kızlar farz edin evlenince kocanızın ailesine gittiniz ve bulaşıklar var yıkar mısınız yıkamaz mısınız
Cevap
1Cevap
Her gittiğim yerde bulaşık yikayan ben 🙄kocamin ailesinde mi yikamayacagim
Mesela benimle evlendiğini düşün ve farzet diğer geline senden daha iyi davranıyorlar naparsin
Esimin tavrı onemli ben napabilirim o da karisini ezdiriyorsa benim çingenelik çıkar ortaya bence çıkmamalı
Peki teşekkürler sence genel olarka kadınlar böyle mi düşünüyor
Bazisi sessiz kalir bazisi tırnaklarını çıkarır ben tirnaklarini çıkaranlardanim o yüzden pek sevilmem
Yıkarım bir bulaşık da ne var ki zaten makinalar var artık fırlat gitsin
Mesela benimle evlendiğini düşün ve farzet diğer geline senden daha iyi davranıyorlar naparsin
Üzülürüm haliyle mesafe bırakırım ama Bişi de diyemem beni sev denmez kimseye
Yıkamak zorunda değilim ama nezaketen yardım ederim
Bana kim nasıl yaklaşır ise öyle yaklaşirim öz annemde olsa sevgiden mahrum ise bana bende ona öyle olurum kimseyi merkeze koyamam kusur bakmasinlar
Teşekkür ederim
Görüş belirttiğin için
Yıkarım, elime yapışacak değil
Yıkarsa iyi gelin yıkamazsa kötü gelin
Yıkamam ya ne yıkicam banane
Kocam iyi davransın yeter bayramda tahammül ederim daha görüsmem koca tarafiyla
nezaketen öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ev ziyaretlerinde bulaşık meselesini bir 'zorunluluk'tan çok, bir jest olarak değerlendiririz. ✨ Senin içinden geliyorsa ve karşılıklı hoşgörü varsa, o an yardımlaşmak aslında samimiyeti pekiştirir. 😊 Önemli olanın kendini mecbur hissetmemen ve o anki duruma göre nazik bir katkıda bulunmak olduğunu düşünüyoruz. Bazen sadece küçük bir eylem, büyük bir anlam taşır. 💖