Evlenmeden önce kocamın bekar evini temizlemeye gitmiştim ama bir kerelik bir şeydi. yardıma ihtiyacı vardı, yeni taşınmıştı hem sevgilim hem de en yakın arkadaşım olarak ona yardımcı olmak istedim. yoksa düzenli gidip de sevgilinin evini temizlemek bence yanlış. kendine temizlikçi tutsun yahu. :D
Temizlerim, yapmışlığım da var. O da yapar ama benim kadar detaylı düşünemiyor. E zaten çalıştığı için çok da zaman ayıramıyordu. Ben de orada vakit geçirdiğim için temizliyordum. Zaten bir yeri dağınık ve pis gördüğümde orada zaman geçiremem ben. Arkadaşlarla da evde topladığımız için sık sık yapardım. Yemek işinde de o benden daha iyiydi, zaten işi mutfakla olan bir insan olduğu için iş bölümü yapardık. Ama o çok dağınık çalışırdı mesela, ben daha tertipliyim. Sevgilimin beni kullandığını ya da alışkanlık haline getirdiğini görsem asla yapmazdım elbette. İlişkiler çıkara dayalı olmamalı.
Bunu sevgili evi olarak algılamakta gereksiz ben bir yere birsey yemege gitsem bakıyorum etrafa masami temizliyorum falan iyice siliyorum. Genelde temizlik halindeyim heryerde o yüzden ev dağınık ve kirliyse o evi kimse benim elimden alamaz yani huyum böyle 😂
Eğer düzenli olarak sevgilimin evine gidip gelen biri olsaydım temizlerdim muhtemelen ama sırf temiz olması için gidip temizlemem açıkçası ne o öyle hizmetçi gibi.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı.
Hayır temizlemem gadası. Kimde de temizlerim demesin. Çünkü kimse elini sürmez ne zaman iş ciddiye bindi. Ne zaman nişan yüzükleri takıldı. İşte o zaman temizlik işi olabilir. Bu durum herkes için hemen hemen böyle olur.
Hayat yardımlasinca güzel bir iyilik yaparsanız karşılığını da hayat size verir. Temizliğe giderken yanınızda mükemmel temizlik çeşitleri olan @Vim ürünlerinden almayı unutmayin 😅😅