Ya düşünün kızlar, hasta oldunuz hemen ilgi alaka ya da çoğunuz olacak hamilesiniz kadın doğum uzmanıysa muayene resmen yanınızda ah ah keşke
15 gü
Ya düşünün kızlar, hasta oldunuz hemen ilgi alaka ya da çoğunuz olacak hamilesiniz kadın doğum uzmanıysa muayene resmen yanınızda ah ah keşke
Cevap
6Cevap
Öyle değil o eve gelmiyoruz gelirsekte yorgunluktan bayılcak gibiyiz ama genelde sürekli hastande olduğumuz için hastane içi evlilik
Hastane içi evlilik ne ya hahaha
Olsun ben kabul ederim her haliyle
Yani illa doktor-doktor mu olmalı anlamadım dışardan derken
Mühendislik okuyorum güzelim fiziğim yerinde elim lezzetli yemek temizlik düzen 164 boy 55 kilo 😂😂
Niye canim biz çok mu normaliz sanki 😂
21
Neden öyle dedin niye bakmayayım
Sen hangi üniversitede okuyorsun ne mühendisligi
Senle tanışmak isterdim ama ilerlemez vaktim yok ya diyorum ya hastayız biz kafadan kontak İŞKOLİK değmez hayatını yasiyamazsin bende eşimi mutlu edebileceğime inanmiyorum açıkçası ilgi veremem diye diyorsan mantık evligi djdşdlsk bak olur
Endüstri mühendisliği okuyorum ben ama üniyi söylemeyeyim niye kendine haksızlık ediyorsun bence herkes bir aile kurmalı kendini kodlamışsın işkolik şu bu bence yanılıyosun etrafındaki meslektaşların hemşireler vs onlarla olsana
Allah kolaylık versin çok saygı duyuyorum
Çok teşekkürler 🙏🏽 hahaha neden cerrahlar ve özellikle beyin?
Bende düzen ve kafa istiyorum😂
Tamam doktor adama senin de sunabilecek bir şeyin olması lazım. Bu adam seninle niye evlensin
Muhendislik okuyorum güzelim fiziğim yerinde ing biliyorum almanca öğrenmeye çalışıyorum hahaha boyum posum yerinde 164 boy 55 kiloyum daha ne olmalı bir kadın daha ne sunabilir elimde lezzetli yemek temizlik yaparım
@aleyn-na niye tatlim
Bist du sicher dass du dir das nicht gerade eben ausgedacht hast? Gerçekten almanca öğreniyorsan tebrik ederim bu arada zor bir dil öğrenene kadar uğraştım bayağı
Ya çok zor bir dil of of diyorum ing bunun yanında aşırı kolay bir de cinsiyetçi bir dil sandalyenin bile cinsiyeti var ahahaha
@aleyn-na Of daha yapmalıyım ki ahahaha daha nasıl bir yükseklik olmalı ☹️
Fransızca biliyor musun o almancadan daha zor
Yok ya almanca öğreneyim de o kalsın aslında mezun olunca almanyaya gitmek istediğim için istiyorum
@aleyn-na Ay ben işin şakasındayım ya adam olsun önce
Kaç yaşında koca arıyon kız
Aramıyorum ya isteğim
sen sevgi değil doktor arıyorsun
Ya saçmalama tabi ki aşık olduğum adam
Doktorum ama evlendim çoktan
Abart
Ötesi var mı
İnşallah kısmet olur
Amin teşekkürler böyle güzel bir yorum için 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
çok mantıklı
Değil mi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o hissi çok iyi anlıyoruz, sanki hayat sigortası gibi, değil mi? 🩺 Birinin her an yanınızda olması, hele de sağlık konularında, müthiş bir rahatlık hissi verir insana. Ama gerçek ilgi ve alaka, unvanlardan çok kalpten gelince daha kıymetli bence. Ne dersin? ✨🫂