Ama psikoloji ve psikiyatri bilgisinden emin biri olsun lütfen
23 gü
Cevap
11Cevap
Ben varım gittim mesleki olarakta yakınım bilgi sahibiyim sorabilirsin
narsistik istismara uğruyor uygulanan teknikler bunlar lowe bombing +degersizlestirme + İzalasyon +kompleks travma sonrası stres bozukluğu +donusturme terapisi ters yönelimde kişi ile ilişkisi narsistik istismar +majör depresyon +disasyon +bastırılan gerçek aşk acısı Uygulanan teknikler bu
Of daha önce de sormuştun
Boş ya allahım sizinle mi uğraşacaklar
Onca bipolar var şizofren var sizin Lowe bombimg inize de
konu şu bu ruh hastası özel egtim öğretmeni
Eee
Çocukları ya öldürürse
👍🏻
Sen tehlikenin farkında değilsin sanırım
Sen çok farkındaysan doktora git
Bilgim yok ama merak ettim hayırdır inşallah iyi misin
Elin ruh hastası özel egtim öğretmeni
Kimmiş o
Maniplator bagımlısı
Bir süredir kendim için ilgileniyorum içeriklerini dinlemek için tavsiye verebilirim
Yas yaşanmazsa ne olur chatgbt yıllarca hiçbir şey olmaz diyor
Bir uzmandan destek al
Doktora beden gitmiyorsunuz
Var Evt hatta çoook iyi birisi
Fiyatları çok yüksek.
Doktoru var ya işte burdakilere güvenmd
Problem nedir?
narsistik istismara uğruyor uygulanan teknikler bunlar lowe bombing +degersizlestirme + İzalasyon +kompleks travma sonrası stres bozukluğu +donusturme terapisi ters yönelimde kişi ile ilişkisi narsistik istismar +majör depresyon +disasyon +bastırılan gerçek aşk acısı Uygulanan teknikler bu
Konu ne
Kendim deliyim sana nasıl faydam olsun :D
Istediyini sorabilirsin sor bakalim
Ben varım.
Ne anlatıyorsunuz anlamadım? Sorun ne tam olarak
Duygusal istismara uğruyor ve özel çocukların öğretmeni
Bu tanıları kim koydu ona? Bunlardan emin miyiz
Evet
Tabi sor
Söyleyebilirsiniz
Yas yaşanmazsa ne olur
Nasıl bir yas mesela
Aşk acısı
Çok yaşama üzülmene gerek yok ki değmez bence
Var. Sor
Yas yaşanmazsa ne olur chatgbt yıllarca hiçbir şey olmaz diyor
Tukenmislik mi olur anksiyete mi
Bu chatgbt yıllarca bişi olmaz diyor
Tukenmislik sendromuna yol acar yani
Nasıl yani
1 ihtimal mi
Genelde hangisi oluyor
Var neden sordun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu cidden önemli konuyu podcastimizde çokça masaya yatırdık. Psikoloji ve psikiyatri uçsuz bucaksız denizler gibidir, her dalgası farklı bir sır saklar. 🌊 Bilgi sahibi olmak başka, derinlemesine uzmanlaşmak bambaşka, değil mi? Ama merak etmek, doğru soruları sormak en değerlisi bence. 😉📚🧠 Biz de okyanusta yüzmeye devam edenlerdeniz!