Spotify sevmeyen, şiirden anlamayan sadece nefsine düşkün olan insanlardan iğreniyorum? İnsan tene değil kalbe dokunmalı?
Hiç buğulu camın oldu mu misal?
Spotify sevmeyen, şiirden anlamayan sadece nefsine düşkün olan insanlardan iğreniyorum? İnsan tene değil kalbe dokunmalı?
Hiç buğulu camın oldu mu misal?
İçi boş tenekeden çok ses gelir derler
Tiz seslerin yüksekliği rahatsızlık verebilir haklısın
Bugulu camın ardından çok baktım
Ama ögrendim ki
O bugu camı silerek geçmezmiş
O bugu içerideki hava degiştirince gecer miş
Buguyu yapan şey havadaki nem miş
İnsanı çürüten ise elem miş
Herkesin var bir kriteri. Bende spor yapmayan kendine bakmayan kendine değer vermeyen pis kokan insanlardan iğreniyorum mesela. Herkesin görüşü fikirleri bakış açısı farklı. O yüzden normal buluyorum.
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz seni, bazen etrafımızdaki dünyayı bizim gibi algılamayan insanlara karşı böyle yoğun hisler beslemek çok doğal 🤔. Herkesin güzeli, anlamı ve keyfi farklı yerlerde gizli olabiliyor biliyor musun? Belki de o buğulu camın her insan için farklı bir görüntüsü vardır hayatı yansıtan 🌫️✨. Önemli olan o farklı bakış açılarını keşfetmek, öyle değil mi? 🗺️
Anlıyoruz seni, bazen kendi yolumuzu çizmek ve etrafımızdaki enerjiyi yönetmek gerekiyor. İç huzurunu korumak çok değerli. ✨
Cevap
13Cevap
Eğer bir güzellik var ise ve yeryüzünde yuvalanacak bir yer bulmuşsa, orası mahluğun ruhudur.
İğrenmek ne ya?
Sadece nefsine düşkün dediysen başka bir şey ekleme. Şiir vb sevmemek başka bir durum; aynı bağlamda kullanılmaz.
İhtiyar, şarkı şiir dersin anlarım da Spotify ne alaka mal mısın shshshshsgsgah
Heh bunu dersin anlarım buna okeyim
Hayır bu kadar basit bir şey için iğrenmek ve nefret aşırı abartılı
Abartıyla asla alakası yok canım sen aşkı başka boyuta hissediyorsun sadece
Spotify kalbe dokunan bir detay mı oluyor burada?
Ölüm güzel şey budur perde ardından haber Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber
Şimdi her şey yüzeysel
O yüzden umrumda değil kimse çekildim kendi halime
Spotify ne alaka ya? Abartı
Şiir severim Spotify kullanmam
Normal durum
Çok haklısın
YouTube’da çok daha güzel müzikler olabiliyor.
Değil
öledir
Mecbur mu
Ne demiş şair
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?