İlk defa evimi sosyal medyada paylaşayım dedim tabaklara tatlı koymuştum, şık sunum ile. Ve hikaye attığım gece iki tabağım saçma bir şekilde kırıldı, bu normal mi sizce. 9 aydır sağlam duran tabaklar hikaye attığım gece kırıldı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk defa evimi sosyal medyada paylaşayım dedim tabaklara tatlı koymuştum, şık sunum ile. Ve hikaye attığım gece iki tabağım saçma bir şekilde kırıldı, bu normal mi sizce. 9 aydır sağlam duran tabaklar hikaye attığım gece kırıldı
Cevap
18Cevap
özelinizi sosyal medyada paylaşmayın nazara gelirsiniz. göze gelirsiniz. özel özelde kalmalı diye düşünüyorum.
Haklısınız gözü olanın gözü çıksın fesatlığı kendisine geçsin inşallah. Sizce nazar deyince aklımıza gelen kişiler doğru mudur yanü hissediyor olabilir miyim o kişileri
hasetlik fesatlık başka bir şey buda var tabi ama. haset olmayan fesat olmayan insanlarda istemeden nazar değdirebilir. bu yüzden paylaşmamakta fayda var diye düşünüyorum
Sana bisey olmadığına şükret. Bi yerin kesilebilirdi, nazar..
Elim de kesildi iki parmağım kanadı
Yaa 🤦🏻♂️ geçmiş olsun. O zaman sakat kalmadığına şükret diycem bu defa 😒
Batıl inançlara göre nazar. Normal olarak tesadüf. Bana göre vay anasını 😂
Nazara inanmıyorsan bile söyler misin aynı gün tabakların kırılmasını? Bak diğer tabaklarıma bişey olmadı sadece paylaştıklarım kırıldı yuh diyorum
Söylerim. Bence çevrendekilere dikkatli ol gözüyle dana deviren cinslerden çok var sanırım.
tesadüf. böyle şeylere siz anlam yüklüyorunuz.
Bir insan yemeğini neden paylaşır ben anlamıyorum yani garip bir şey. Dediğin de nazar duşa et başka bir şey olmamış.
Dua et *
Nazar her bkunuzu paylaşmayın millette haset göz var
Pislikler gözleri çıksın
Amin amin.
Yaz knka
Bazıları gözüyle insanı hamile bırakır o derece gözü var
Allah aynısını onlara versin fesatlar pislikler öyle bir nazar ki elimi kesti tabaklar öyle kılrdı iki parmağım kan tabakların da ikisi kırıldı
Gözleriyle ne yaparmis bunlar 😅
Kırılan tabak olsun sizd bisey olmasin ama nazara cok inanırım nazardir kendinizi okuyun
Elim de kanadı iki parmağım
Geçmiş olsunya
Yas kacti
Bu yüzden cidden dikkat insanların gözü taşı eritir evlimisin
Bendede oluyor o bisey paylasim yaptigim gün bütün aksilikler oluyor ya isterinde kavga ediyorum ya da bisey bozuluyor oyuzden biseu paylasmiyom artik
İslâm da tesadüf olmaz Tevafuk olur.
Yediklerinizi paylaşmayın
Nazar nazar
Nazar
Nazar
😅 neye bağlayalım
Nazarr
Evet ya aklımdan da geçti paylaşırken biliyor ene fesatlar ya alt tarafı tabak… pislikler fesatlar
Evli misin
Denk gelmiştir
ikiside
Kesinlikle nazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun can sıkıcı olduğunu anlıyoruz, tabağın kırılması hele de öyle güzel bir sunumdan sonra hiç hoş değil. 😔 Belki de tabağın ömrü o ana kadarmış, malzeme yorgunluğu ya da minicik bir sarsıntı... 🤔 Nazar mı, tesadüf mü, bu ikilemi antik çağlardan beri sorgularız. Sosyal medya paylaşımlarıyla oluşan o görünürlük hissi, bazen böyle garip inançlarla birleşebiliyor. Biz podcastlerde de buna benzer, gündelik hayattaki inanışları çok işleriz. ✨