Dün Gece Teheccüd namazindan sonra uyudum rüyamda bir kizla konustum tam hatırlamıyorum o mu sordu ben mi? Sordum Öğretmenim dedi sabah uyandim işe gitmek için durağa bir kız geldi yağmut yağıyordu şemsiyesi vardı yağmur yağmıyor dedim üşeniyorum kapatmaya dedi sonra ögrencimisin dedim öğretmenim dedi sen öğretmenmsin dedi hayır dedim daha önce yine karsilastik bu kızla ama hic konusmadim bu olay normal mi?
Güncellemeler
1 yıl
*Yağmur*
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tesadüftür
Hayırlı bi iş heralde
Normal değil tabiki
Nedir bu
Bir isaret olabilir hoslandin mi kadından
Belki 2 ay önce denk geldim ama konusmadim kulaklik vardi ama bu rüya gorunce bilmiyorum semsiye acik durak altindayiz yagmuyor dedim gülümsedi ögrencimisin dedim ögretmenim dedi sen peki dedi hayir dedim
Ne romantik ama bence altinda bir şey arama bir şey cikmayadabilir ki çoğu çıkmıyor
Evet😅
Yarın yine görürum ne yapayim kac defa o durakta durdum sadece 2 defa denk geldim aynı saatte
Yarin goremezsin 2 defa az görmüşsün nerden belli göreceğin 😅
Tanıyorum
Görsem
Bugün bu sabah denk geldim😃
Ne güzel büyük ask badliyor😅
Rüyada görüp sabahı karsilasmamiz tevafuk olamaz bu bana bi isaret olmalı ve teheccüd namazı kıldım gece o yuzden üstünde duruyorum
Olabilir dene şansını eğer konuşma gerceklesirse
İste bugün anlattim o rüyayü bugün ona geçen karsilasmamizda ogrencimisin dedi ögretmenim diyince ben sustum şasirdim rüyadaki aklima gelince oda evet afalladin dedi konusurken otobüs gelen tarafa bakiyordu yine şemsiye getirdin dedim gülümsedi evet yagmur yagiyor dedi az çiseliyordu oysa
Yani normal gibi
Kızın saçları hangi renk
Kız tesettürlü ne alaka