Sizce tesadüfmü bu?

1 ay önce cenazemiz vardı halamın kizinin bi oğlan sürekli bakıp duruyordu annemde farketmiş neyse cenaze evindeydik ordada benim yanıma oturdu oğlan bende o ara kalktım sonra oğlanı görmedim bidaha ertesi günü babası babama yaşımı sormuş vs neyse o çocukta meğer kuzenimin dayısının ogluymus yani halamın kocasının yeğeni bayram günü oraya gitmiştik tam kalkiyorduk onlar geldi kalkamadık artık sonra işte oturduk falan annesi babası teyzesi vs bana baktı hep halam eniştem falan çocuk biraz utangaç duruyordu hep başı öne eğik ama galiba ben varım diye öyleydi neyse aileside bana nasılsın iyi misin falan dediler bende iyiyim dedim sizce bu tesadüfmü bu oğlan beni istemiş olabilirmi annemin dediğine göre oğlanın halasiyla dayım ayrılmış zamanında olmazmıs ille istiyorum derse niye olmasın falan dedi şimdi bide halamın oğlunun sözü olucak yine karşılaşıcaz oğlanın gülüşü falan güzeldi bi garip olmuştum nedense şimdi yine karşılasicaz çekiniyorum annemde diyo niye cekiniyon istedilermi seni sen konuştunmu çocuklada utancak bişey yok diyo sizce haklmı
Sizce tesadüfmü bu?