Niye böyle olmak zorunda gerçekten nefret ediyorum... Birinin verdiği hasar ile hayattan kopar mıydı insan... zamansız hatırlamalar neden öldürür... her şey bı anda bu kadar iğrenç olamaz... Ruh bedenden çıkmış gibi... Keşke dogmasaydim... Tam iyileştim artık kendimle barışık biriyim ya da ne bileyim yaşama hevesim varken neden en incemden vuruyor beni... O kadar yoruldum ki... O kadar iğrenç hissediyorum ki.. Çok sessizim artık yokmuşum gibi...
Kim sana ne derse desin nasıl hissettirirse hissettirsin hayatının başrolü de, prensesi de sensin. Direksiyonu ne onlar tutuyor ne bu sözlerin sahibi. Kırılabiliriz yorulabilir yılabiliriz ki bu en doğal hakkımız. Ama acımızı yaşayıp yola devam etmeliyiz. Yarın seni neler bekliyor, nasıl güzellikler karşılayacak bilemezsin 🥹🌷
Dediğin dikkatimi çekti, 'en incemden vuruyor' herkese kendini açmamalısın. Her şey gelip geçici, bunlar için üzülmeye değmediğini anladığın zaman hayatta seni üzen olmaz. Düştüğün gibi kalkarsın.
Biz Berk ve Şenay, bu kadar yorgun ve incinmiş hissetmene gerçekten üzüldük. 💔 Bazen insan kendini tam topladım derken bir anı her şeyi yeniden karıştırabilir. Bu kadar derin hissetmen, içinde büyük bir güç olduğunu da gösterir bize. Unutma ki en karanlık anlar bile geçicidir. Kendine nazik ol lütfen. Yanındayız. 🫂🌿