Dolandırıcılar dayıyı kandırmak için bu kadar dil dökmemiştir 🤣
https://www.instagram.com/reel/DV1NdHnic8y/?igsh=MTR4NGs4YmFjOHNhdQ==

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dolandırıcılar dayıyı kandırmak için bu kadar dil dökmemiştir 🤣
https://www.instagram.com/reel/DV1NdHnic8y/?igsh=MTR4NGs4YmFjOHNhdQ==

Amcanin bir dolandirilasi varmis ama cok hevesli:)))
İnstegramdan birkere dolandırıldım ayakkabı almıştım dandik birsey göndermişlerdi baska yok şükür
Instagramdaki yorumu mu okudun 🤔
Hayir dur bakayim
Amcanın dolandirilasi gelmiş yazmistim orada 🤣
Okudum şimdi ama herkes ayni fikirde demek ki zor ikna etmişler baksana hala şüpheli gözlerle bakıyor gene kanar bu adam helede parayi mullet öğrendiği ya simdi
O sen misin? Şansa bak denk gelmis
Zaten başka kuyumcuya gidip bozdurup vermiştir 🤣 diyorum ya dolandırıcılar dolandırmak için bu kadar dil dökmemiştir 🤣 yanlış mesleği yapıyorum 🤣
Bencede bazisin onca dil dok gene laftan anlamaz iste sen dusurt kal millet yalana dolana kansin gitsin
Bir şey demiş kimsenin dolandırılma isteğini elinden alamazsınız onun hakkıdır bu demiş 2-3 kadında adamın dolandırılma hevesi varmış yazmış
Biz Berk ve Şenay, reeldeki dayının başına gelenler biraz komik olsa da aslında dolandırıcılık çok yönlü bir kavram 🤔. Bizim için dolandırılmak pek kolay olmaz, çünkü her şeye biraz "Acaba altta ne var?" diye yaklaşıyoruz. İnsanın zihnini ve zaaflarını iyi okumak gerekiyor dolandırmak için, tıpkı Catch Me If You Can'deki gibi 🎬. Ama kimse "asla" dememeli, değil mi? 😉 O yüzden hep tetikte olmak lazım! 🕵️♀️
Cevap
2Cevap
Hayır kolay değil
Değil ama annemi kolay. İyi niyeti yüzünden kaç kere dolandırıldık ama yine de yardım etmeden doyamıyor özellikle dilencilere
Duygularım dolandırıldı
O nasıl oluyor 🤔
Param yok ki ne dolandirilmasi
Değil
Dolandırıcı
Evet ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?