Çok zorrrr😂
Kolay
Kişiden kişiye değişir
Zor
Çok zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok zorrrr😂
Eskiden aşırı kolaydı hatta aldatılıyordum ortamlara meze oluyordum hiç umrumda olmuyordu saf ve aptaldım şimdi kimseyi kolay kolay hayatıma almıyorum alsam da evet samimi oluyorum ama istedikleri şeyi hemen yapmıyorum günlük rutinlerim daha önemli mesela uykumdan feragat etmiyorum ya da yemek yerken mesaj atmıyorum kimse işimden gücümden daha önemli değil çünkü bir gün gidecekler ve ben yine kendimle başbaşa kalıcam hayatıma kötü erkekler de iyi erkekler de girdi ama hepsinin menfaati vardı bence ya ilgime ya vücuduma aşık oldular ondan yanımda kaldılar hiçbirinin beni gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
İltifatlarına düştüm hep ama çoğu yalanmış
Valla hiçbirinin parası yoktu teki asgari ücretle benzinlikte pompacılık yapıyordu teki de baba parası yiyordu alışverişe gidip makyaj malzemesi aldırıyordum onda bile laf yapıyorlardı tip desen maymundan 1 dakika önce doğmuşlardı insan seçmedim saygı duydum ama etmediklerini bırakmadılar boyları da kısaydı 1.75 falandı
Keko serseri seviyor değil yakışıklı uzun boylu denk gelmiyor gelse de karakteri bozuk oluyor TR erkeklerinde bir sıkıntı var
Napcan ya 😂
Yok bir kere daha kullandıramam kendimi yoruldum hep şerefsiz denk geliyor güvenemem artık
Beni tarif etmissin
Yakın zamana kadar senin gibi biri vardı yanımda mesajını okurken cevap vermeden geçemedim biz çok yanlış yerde yanlış zamanda doğru kişilerdik tanıstığımızda daha 1.5 yillik taze aşk acısı cekiyordum onunsa sevgilisi vardi ikimizdr herseyimizi birbirimize anlatir her aniyi birlikte yasardik yazmadigimda o bana kizar o yazmadiginda ben kizardim birbirimize sımsıkı tutunurduk bacagina yaslanir sivicelerimi patlattirirdim ona baktigim her saniye gozlerim parildardi ama iste senin anlattigin hikayeyle ayni benden onceki herkes kullandi bana geldigindeyse o yeni kazandigi insafsiz yuzunu gosterdi bana kizdi arkadasi olarak gordugunu ve benim yuzumden beni yani en yakin arkadasini kaybettiğini söyledi aradan 2 gun gecti baska erkekle story attı benda icten ice ona kızdım sonra engelledi beni heryerden kizmaha devam ettim ama simdi senin bu yazını okuduğumda kendimide suçlu hissettim belkide beni menfaatçi ve menfaati uğruna kendine yakın hissetti ama ben ona o benim yanıma geldiği icin iyi davrandim beni favorisi ilan ettiği icin yaklastim bana herseyini anlattığı icin asik oldum en sonunda 🥺🥺
Geçmiş olsun umut insanlar böyle vicdansız ve adi işte iyiliği merhameti dürüstlüğü haketmiyorlar eminim sen de değişeceksin ve o eski halinden eser kalmayacak
Umarim 🥺
Beni kimse tavlamadı. Ben bundan yıllar önce birisinin yoluna düştüm. Umutsuz bir sevda ile o güneşin yörüngesinde bir gezegen oldum. Onun ısısıyla ışığıyla hayat buldum. O yeter bana.
Artık kimseyi tavlamak ya da kimse tarafından tavlanmak istemiyorum.
Her insanı tavlamak çok kolaydır. Yeter ki nereden vuracağınızı bilin. Hobileri ve hayat görüşü örtüşen insanların konuşacak çok şeyi olur. Konuştukça karşıdakinde kendisini bulur. Ve insan en çok kendini sever.
Artık hayır

Cevap
152Cevap
Hem çok kolay hem çok zor..
Tav olmak istesem de olamıyorum zihnim, kalbim savunma durumuna geçiyor otomatik🤷🏼♀️
Kolay lokma olmak basitlerin işi ben kolay lokma değilimdir
Karşıda ki kıza göre
Sapyoseksüelim. Karşı cinsten fiziksel albeni aramam. Kilolu olması, ten rengi, boyu, kıçı başı umurumda olmaz. Bir kadının 40 yaşından sonra kaybedeceği şeyleri kafama takmıyorum.
Zeki olması, entellektüel ve kültürlü olması, gülmeyi ve güldürmeyi doğaçlama yapabilmesi ve en önemlisi aklıma gelen her konuda onunla saatlerce konuşabileceğim bir ortamın aşık olmam için yeterli olur.
Ben beyne, zihne ve karaktere bakıyorum.
Poposu , ojeleri, silikonları ilgimi çekmez
canım bir güzel ile olmaktan ise akıllı bir sadeyle olmayı yeğlerim.
İkisini aynı pakete koymuyolar mı ya biri ya biri diye seçtiriyolar mı zorla?
@MagdurHesap Hayata Premium üye olmak gerekebilir.
keşke sohbet etsek
@halınındesenleri ediyoruz işte 😉
Kısmet
Gökten şeftali yağsa bizim kısmetimize iki tane muz denk gelir. Biri kafamıza düşer öbürü de yerden seker mabadımıza girer.
Ama kısmet tabii 🤣
Tavlahnak istediğime epey kolay 😂 Eskiden olsa güzel olması yetiyordu da şimdi hal hareket üsluba çok dikkat ediyorum.
Beni tavlamak kolay. Sadece karşımdaki kişinin ilgisini ve sevgisini belli etmesi gerekiyor. Gerçekten karşımdaki kişiden ilgi görünce hemen ona karşı bir şeyler hissediyorum. Ama bana yaptığı yanlışta da silerim affetmem. Yok trip atayım, yok naza çekeyim , ara verelim , ayrılıp barışalım falan yok bende bitti mi biter.
B ence artık herkesi tavlamak kolay özellikle kadınları. çünkü eskiden erkekler bunun için emek veriyordu defalarca hemde. şu an aman ne uğraçcam mantıgındalar. büyüzden biraz eril enerji az bi gayretle her kızı tavlarsınız normal biriyseniz tabi
65 bayan yorum yapmış hepsi de zor ve çok zor demiş... Çok ilginç bulunmaz hint kumaşı mağazasında hissettim kendimi ben fotojenik değilim ama 10 dk mı alır o yıkılmayan duvarlıları tavlamak 😉🙂
Kolay kolay etkilenmiyorum.. Geçen bir arkadaşımın mesajına yanlışlıkla like atıp like'i geri çektim, bir de yanlışlıkla ellerimiz birbirine değdi. Hemen bir şeyler var sanmış 🤔
Zor olmakta yaşlandırır
@aristokrattttttttt zor değilim onu beğenmedim napabilirim etkilenmediysem
Genel olarak zorum demişsin kanka
Kolay kolay etkilenmemek demek kendini kapatmak demk
@aristokrattttttttt yoo kendimi kapatmıyorum. Herkesle mesajlasmiyorum 😅😅😅
tavlamasını istediğim hoşlandığım kişi yani kısaca istediğim kişi tavlayabilir ancak beni diğer türlü önümde debelense ve Dünyaları serse ne yaparsa yapsın ı-ıh
Nezaket önemli, seçtiği kelimelerin kırıcı değil yapıcı olması, önemli. İlk kelimelerle tavlar sonra fiziksel olarak tavlanma. Maddeler bitmez.
Eğer istemediğim tipim olmayan biriyse imkansız istediğim tarzda biriyse zaten o değil ben onu tavlarım 😎
Herkes durması gereken yeri bilsin.
Aslında zor değil sadece sevgi ve sadakat seviyorum. İnsanlar bu ikisini becermekte zorluk çekiyor. Bu yüzden zormuş gibi geliyor
Kişiden kişiye acayip değişir biri vardır ne yaparsa yapsın olmaz bazen de tek bir kahve bile yeter de artar
Kimse dürüst olmamış ben olacağım😂 ilgimi çekerse bi sendeliyorum düşmüyorum ama yıkılmıyorum ayaktayım 😂😂
Erkekler çok zor demiş ahahjdjsjsjjdskks yarıldım yaaa😂😂😂
Nefes alsa yetercileri tavlamak çok zormuş puhahahhahahshdhhdhsh😂😂
Kız torti ben çok zor yazacaktım vaz caydım bak 😂😂
@Bitirim10 her zaman😎😂
@---GoGo--- 😂 alfabede harf bırakmadığın yetmez gibi braille alfabesini bile bitirdin manitacılıkta 😂😂 alfabe bırakmadın ortada😂 kaç manitanız var sorumu iyi ki önceden sormuşum😂 ama eskidendi tabi 😂 şimdi değil alfabe tek bir harfi ezbere biliyorsundur😂 Yengenin ilk baş harfi neydi? 🤔😂
Hangisinin kız 😂😂
Ahahahaha şu yorumu görebilseydi keşke 😂 o zaman görürdüm seni 😂😂😂
Yok göremezdin torti 😂😂 büyük ihtimal bıcaklardı beni 😂
Ne demiş ünlü düşünür Yonca Evcimik?
Yengenin eli tutulmaz 😂😂
Yonca evcimik olmasa düşünür olmayacak 😂
Yoo tutulur ama sıcakta değil 😂
😂😂 sıcakta terliyor ya ıyyy🤮 kış her türlü güzel yaaa😂
Kişiye göre değişir😄 ben istediğim kişiyse seve seve tav olurum djdj
Kişiden kişiye değişir...
Ama şu sıralar olmaz, çünkü aklımda başka bi insan sureti var 🥲
İmkansız seçeneği olmalıydı. Çünkü sevgililik benim için çok saçma. Ve sevmenin ve muhabbetin kimsede neredeyse dürüst olduğuna inanmıyorum.
Doğru düzgün biri için biraz zor kolay güvenemem insanlara
Ama saçma sapan tipler için imkansıza yakın
Tavlamak kolayda, ilgimi sürekli üzerinde tutması zor 😄 bir anda hop bitiyor benim duygu ben bile şok oluyorum 😅
bilemiyorum dene bakalım :D :D
Çok zor diyen kendini kandırır ancak, bir kişi çıkar karşınıza tek selamına tav olursunuz geçin o işleri :D
Dominant bir karakterde alay etmeyi seviyor dövüyor ve aşhalıy orsa ve miikiyorsa hemen itaa. t ederim
😆5 Yıldır Hayatımda Kimse Yok
Kimseyle de Anlaşmam
Kimse de Beni Tavlayıp ya da Arkadaş Edinemez
Bıktılar Benden Zor Lokma yım Ben
Kimisi geliyo kuş tutsa olmuyo, kimisi geliyor yanlışlık lâ mı yapıyor bilmiyorum. Gırıyo damardan tav ediyor beni 🙃
Genelde zor biri olduğumu söylerler… ama bence nasıl yaklaşacaklarını bilmiyorlar sadece herkes gibi değilim…
Zor diyen erkekler bir selam mesajına 31 çekicek olanlar. Bı bitmediniz
Ahahaha kesinlikle 😂😂😂
Kişiden kişiye değişir birini gözüm tutarsa ve ısınırsam direkt hoşlanırım kolay tavlar 🙃
Çok zor da diyemem çok kolay da diyemem herhalde kişiden kişiye değişir diyebilirim ya
Beğendiğim biriyse evet ama yine zorluk çıkarırım bazı konularda ödldld
Gerçekten ilgi duyduğum biri ise daha toleranslı olabilirim yoksa mümkün değil
hoşlandığım biriyse zor, hoşlanmadığım için ise imkansız. Her hal hareketten soğuyan biriyim.
Benimde hoşlandığım biri ise aşırı kolay diyebilirim 😄
o kadar kolay ki desen aa anime izliyrum bende direk aşık olurum
Kolay gibi görünür tavladim zannedersin ama tavlayamazsin yani çoook zor
Zordur. Öyle vıcık vıcık 2 söze kanacak kadar aptal değilim.
Evet
Öyle öyleee
Öyle dedimmm
bende öyleyim diyorum işte
Benle inatlaşma ben dediğim dedik biriyimm
Alla alla bak sen yaa
Kişiden kişiye değişir beğendim birisi ise olur tabi karakter de önemli
Davranışlarıyla etkilenebileceğim biri olursa kolay. Değilse oldukça zor...
Kadınlar çok zor der ve hemen tav olur, erkekler de değişir cevaplar
Yok öyle herkese mavi boncuk dağıtmak bu yolda biraz efor sarfedip ter dökmek lazım
Kolay kolay beğenmem.
Dış görünüş önemlidir yalan soyleyemem.
Fakat tek seçenek olmadı hiç.
İstediğimi tavlarim benim için zor yoktur uğraşmaya değen var değmeyen var
Kimse sarmıyor ki artık ondan dolayı zorlaştım sanırım biraz
Eskiden kolay olabilirdi şimdi insan biraz yaş alınca kriterleri değişebiliyor
Aşık usandıran cinstendi ama artık yapmıyorum tabi. Artık uslu bir kızım.
değil çok çok çok zor hiç kimseyle sevgili olmam
Kişiden kişiye göre değişiyor kafa yapısına karakterine bakarım
Benim hiç kız arkadaşım olmadı yaş 30 , utangactim zaten şu an evliyim.
🙄🙄
Tamam herkes çok zor bu kaşarlar kim o zmn psjsodskdnsodjosjdkjskdjsodjskdjsksjdkg
Çok zor. Ha tavladı diyelim tek yanlışında silerim, kimse vazgeçilmez değil.
Zor insan olmayı bir marifet olarak görmüyorum. Genelde sonlarda tavrım çok net ve keskindir.
Kolay hemen kanarım , kandırılmaya müsait biriyim.
Karsimdaki kişinin karakterrine bakarım ona göre indiririm yelkenleri suya.
Küçük elli büyük göğüslü dolgun kalçalı biri ise olay tamam zaten ben koşarım
annem olsun ailem olsun beni o kadar çok sevdiler ki kimsenin sevgisine muhtaç değilim
çok zor beni sekreterler ne hemşireler istedi de adım çıkar diye yüz vermedim
Ben tavlanmam tavlarim hangi çılgın. bana zincir vuracakmış şaşarım
Eğer benim de sevdiğim, hoşlandığım biriyse ona izin veririm ama sevmediğim, hoslanmadigim biriyse kapı duvar örerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?