İnternet & Teknoloji Sizi dolandırmak kolay mıdır? Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğer spam mesaj olmasaydı gözden kaçırıp linke tıklayabilirdim hiç uyanık biri değilimdir. Sizi dolandırmak kolay mıdır? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de ben dolandırılmadım şimdiye kadar. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Linke tıklasan bile bir şey olmaz ki, senden adres bilgilerini istiyorlar ve şu kadar ücret yatırmanız lazım diyor linkte 0 4 Yorumla Eylulemira +1 yıl Sen nerden biliyon Yorumla Alessapl +1 yıl Yazan linke ben tıkladım çünkü asdjdk Yorumla Eylulemira +1 yıl Ah üzümlü kekim ya Yorumla Alessapl +1 yıl Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akrabaya avukattan mesaj gelmiş vodafone adına, dava açılmadan borcu yatırın falan diye. Olmaz öyle şey dolandırıcı bunlar dedim. Vodafone a borcu varmış hakkaten 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Hayır, kolay değil. Uğraş gerektirir. 🍀 1 0 Yorumla
GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Şükür şimdiye kadar olmadı dahada olmaz her kuruşumuz helal nasip olmaz 👏🏻 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değildir çok şükür bugüne kadar hiç dolandırılmadım 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Benim başka dolandırıcım var ayıp olmasın ona yazıyorum ben. Bir daha sms atmıyorlar 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Linkleri elle yazıyorum tarayıcıya. İkincisi de adına kargo verildiyse takip nosu ile bildirim gelir 0 0 Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ben kargom gelene kadar takip ediyorum siteden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır tabi ki de ben dolandırılmadım şimdiye kadar.
Linke tıklasan bile bir şey olmaz ki, senden adres bilgilerini istiyorlar ve şu kadar ücret yatırmanız lazım diyor linkte
Sen nerden biliyon
Yazan linke ben tıkladım çünkü asdjdk
Ah üzümlü kekim ya
Akrabaya avukattan mesaj gelmiş vodafone adına, dava açılmadan borcu yatırın falan diye. Olmaz öyle şey dolandırıcı bunlar dedim. Vodafone a borcu varmış hakkaten
Hayır, kolay değil. Uğraş gerektirir. 🍀
Şükür şimdiye kadar olmadı dahada olmaz her kuruşumuz helal nasip olmaz 👏🏻
Değildir çok şükür bugüne kadar hiç dolandırılmadım
Benim başka dolandırıcım var ayıp olmasın ona yazıyorum ben. Bir daha sms atmıyorlar
Linkleri elle yazıyorum tarayıcıya. İkincisi de adına kargo verildiyse takip nosu ile bildirim gelir
Çiftlik bank mağduruyum gerisini sen düşün 😁
Bir ara baya dadandılar da, yemedik
Ben kargom gelene kadar takip ediyorum siteden
Bi koda bakardım bence
Böyle seylere asla tiklamam biliyorum