Arkadaşın sabrına hayran kaldım. Bir kadına da böyle konuşmayı hiç yakışıtıramadım. Kocan mı? Sana karşı ne gibi bir yükümlülüğü olabilir? Sevgilinse bile böyle konuşmayı nasıl yedirebiliyorsun. Hadi yedirdin diyelim. Sonra nasıl güzel güzel konuşabiliyorsun mesela
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuşma tam bir "karmaşa tiyatrosu" olmuş 🎭. Kimin haklı olduğunu bulmak yerine, burada esas sorun sanki empati ve açık iletişimin eksikliği gibi geldi bize. Karşılıklı atışmalarla geçen bu diyalogda kimse birbirini anlamaya çalışmıyor sanki, sadece kendi istekleri var. Oysa biraz anlayış, her şeyi çözerdi bence. 🤷🏽♀️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Diğer konusunda 96,6b cevap paylaştı.
u 3 ayhiç biri haklı değil
00 Yorumla Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. Bune b0ktan bi konuşma kim karı kim erkek belli degil
14 Yorumla
Soran3 ayNeden
Soran3 ayAynen ben de öyle düşünüyorum. Yorumlarda bana sallamışlar ama mesele para değil, centilmen olmak düşünceli olmak.
- Diğer konusunda 821 cevap paylaştı.
3 ayAğzım açık okudum Allah çocuğa yardım etsin paragöz kız çekilmez çocuğun suyunu sıkacak elinden gelse
414 Yorumla- 3 ay
Önceden böyle tipler ayıplanırdı ve az rastlanırdı. Sanırım hayat şartları zorlaştıkça sosyal çürüme hızlandı. Şu anda bu kızla aynı düşüncede kız sayısı hiç az değil
- 3 ay
Önceden böyle tipler ayıplanırdı ve az rastlanırdı. Sanırım hayat şartları zorlaştıkça sosyal çürüme hızlandı. Şu anda bu kızla aynı düşüncede kız sayısı hiç az değil gibi
- 3 ay
@istanbulbeyefendisi4 aileden para mı görmedi belki zor hayatı oldu bilemem insan neden dilenci yerine koysun kendini yazık
Soran3 ayMesele para değil bir erkek centilmen olmalı. Akşam saat 8'de telefonu çalışmayan kız 2 vasıtalı uzak bir yere çağırılır mı? Erkeğim diye geçiniyor bir de. Çocuğun da yardıma ihtiyacı falan yok zaten bitti, o gün de son görüşmemiz olduğunu bile bile görüştük ikimiz de. Siz de bu kadar anlayışlı kibar olmayın şu erkeklere karşı tepemize çıkıyorlar sonra.
- 3 ay
Sizinle asla bir ilişki kurulmaz
Soran3 ayBen kendimi dilenci yerine koymadım kendisi elindeki tüm parayı bana harcıyordu bir zamanlar biraz vakit geçirmek için, kendisi yarattı bu durumu.
Soran3 ay@istanbulbeyefendisi4 hak ediyorsunuz
- 3 ay
Şimdi çok daha eminim asla kurulmaz. Tercih ettiğin erkeklerin bıraktığı travmaların nefretini, karşına çıkan iyi insanlardan çıkarırsın sen
- 3 ay
Şimdi çok daha eminim asla kurulmaz. Tercih ettiğin erkeklerin bıraktığı travmaların nefretini, karşına çıkan iyi insanlardan çıkarırsın sen
Soran3 ay@istanbulbeyefendisi4 hayır aksine asla öyle birisi değilim, bu şekilde düşünen insanlara da karşıyım. Bu mesajlardaki kişi bu şekilde bir konuşmayı hak ediyor. Sen de bu kişiye hak verdiğin için hak ediyorsun. Diğer masum, centilmen, kibar erkeklere bir şey dediğim yok. Bir erkek centilmen değilse, karşısındaki kadına kolaylık sağlamayıp zorluk çıkarıyorsa kimsenin hayatına girmesin.
- 3 ay
Sanki sizin tercihleriniz çok doğru da
Soran3 ay@istanbulbeyefendisi4 değil zaten diyorum ya böyle bir asalakla flört ettim zamanında
- 3 ay
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım güzel seven, karakterli birine denk gelirsiniz. Siz de geçmişin öfkesini geleceğe taşımayın, doğru insanda yanlış izlenim uyandırırsınız
Soran3 ay@istanbulbeyefendisi4 teşekkür ederim
3 aytakıntılısın ve sen bu kafayla evlenemzsın evde kalırsın
24 Yorumla
Soran3 ayNe konuda takıntılıyım?
- 3 ay
her konuda cok ısrarcısın
Soran3 ayHak etti bunu
- 3 ay
emır vermeyı severmısın?
3 ayAllah çocuğa peygamber sabri vermiş bu nasıl bir paragözlük
11 Yorumla
Soran3 ayMesele para değil. Erkek adamım diye geçiniyor hiç centilmen değil kibar değil saygılı değil.
cocuk yazmak istemiyor zorla devam ettirmeye calismanin ne mantigi var knk
11 Yorumla
Soran3 aySon kez görüştük zaten.
- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
3 aySen kimsin ne özelliğin varda araba istiosun para talep ediosun bir de yağ gibi üste mi çıkıosun laaa kim çeker seni arkadaşa acıdım belasını bulmuş
05 Yorumla
Soran3 ayEvet çıkarım erkek adam biraz centilmen olur. Ayrıca sen onun yaptıklarını bilmiyorsun tamamen hak ediyor bunları.
- 3 ay
Yaptıklarını madem sen biliyorsun kimin haklı kimin haksız olduğunu bize niye soruyorsun ki
- 3 ay
Erkek dediğin centilmen olur doğru Ama karşıdaki de biraz anlayışlı olur araba istemek ya da erkek arkadaşına yıkılmak ondan para istemek bir kadına bir hanımefendiye yakışacak Uslup davranış değil şu mesajları karşısında senin haklı olduğun hiçbir gerçek hiçbir gerekçe görmüyorum
Soran3 ayYok bu şahıs hak etti böyle bir konuşma şeklini
- 3 ay
Sen öyle diosan ben ne diyebilirim
3 aySanki yüzünü görmeye mi gelicem lafı her şeyi açıklamış, kızın derdi buluşmak falan değil parasını yiyecek yem arıyor.
01 Yorumla
Soran3 ayHayır yüzünü görmeye gitmiyorum doğru ama para da değil mesele.
3 ayArkadaşım sen hasta mısın? Mecbur mu senle görüşmeye bu çocuk hastasın net
11 Yorumla
Soran3 ayOlayları bilmiyorsun boş yapma
3 aysömürge devletimisin sen aw adama kapitülasyon uygulamış yazık.
118 Yorumla
Soran3 ayİyi oluyor ona malın teki parası yok bir de atar gider yapıyor
- 3 ay
senin var mı
Soran3 ayBenim olmasına gerek yok kendisi benimle tanışmak istedi bir de usta yalancı, güya parası da vardı ama yalan hepsi
- 3 ay
sen baya dilencisin bu arada
Soran3 ayKardeşim herhalde durumu anlamıyorsun. Ben ondan harcamak için para istemedim, akşam 8'de buluşacağız adamla dalga geçer gibi beni evimden 2 vasıtalı yere çağırıyor hem arabayla gelmiyor hem de çözüm üretmiyor. Üstelik telefonumda Türkiye'de çalışmıyor, arama falan yapamıyorum internet zaten yok. Başta evinden alırım diyor sonra da arabayı ailesi kullanacakmış diye bana metroyla otobüsle gel diyor çözüm üretmek yerine. Böyle biri kendisine adamım demesin hiçbir kızla da tanışmasın.
- 3 ay
materyalist bir insansın bu durumun karşındakiyle bir alakası yok.
Soran3 aySence bu kişi haklı mı yani?
- 3 ay
onun sorunu başka senin sorunun başka , ben senin sorunundan bahsediyorum ikinizide haklı bulmuyorum
Soran3 ayOnun sorunu ne
- 3 ay
otorite yoksunu
Soran3 aySen şimdi bu kişiyi bir de mağdur mu görüyorsun? Aylarca otorite kurdu zaten benim de en sonunda tepem attı.
- 3 ay
ikinizide hastalıklı olarak görüyorum.
sizin ilişkinizin sağlıklı olma şansı yok.
ikiniz de çıkarcısınız.
Soran3 ayOnun çıkarı ne
- 3 ay
duygusal , seninki mantıksal materyalist.
Soran3 ayDuygusal çıkar nasıl oluyor? Bana karşı olumlu bir duygusu yok zaten onun nefret ediyordur eminim. Bir de ben onun parasının peşinde değilim, sonuçta o parayı cebime atmak için istemiyorum. Onunla buluşacağım gün taksiye binmek için istedim.
- 3 ay
materyalist olmanın nedeni karşındakinden maddi çıkar beklemen değil , karşındakinin duygularını umursamıyor olman.
oda kendi duygusal boşluğunu seninle dolduruyor.
Soran3 ayEvet onun duygularını umursamıyorum, çünkü o da benim duygularımı umursamadı. Ayrıca son kez görüşelim diye de ben teklif ettim ona insanlık yapıp, zaten ilişkimiz çoktan bitmişti, yurtdışına gideceğimi biliyordu, bu yüzden vedalaşalım dedim ama iyice şımardı benim de tepem attı en son.
Soran3 ayŞimdi de kendisine uygun varoş biriyle beraber
Gizli Üye(36-45)3 ayAdam. iyi dayanmış senin bu ağır laflarına ben olsam çokta... Git demiş kapatmıştım konuyu
211 Yorumla
Soran3 ayHak ediyor
Soran3 ayAyrıca hangi lafım ağır
Cevap sahibi3 aySenin yüzünü görmeye gelmiyorum mesela araba bulacaksın gibi emrivaki söylemler mesela adam zamanım az diyor anlayış göstermiyorsun daha ne olsun
Soran3 ayZaten son görüşmemizdi, ben normalde yurtdışında yaşıyorum oraya döneceğim, birkaç saat zaman geçireceğiz restorana gideceğiz diye haftalar öncesinden plan yapmıştık ama saygısızlık yaptı bir de utanmadan konum atarım oraya gel diyor. Saygısızlık yapıyor buna kızıyorum. Ve zaten onun yüzünü görmeye gitmiyorum sözünü tutsun amaç.
Cevap sahibi3 ayValla yüzünü görmeye heves etmedigin adamla gorusmen çok anlamsız kusura bakma ama saçma geldi bana
Soran3 ayİşte söz tutturma takıntısı
Cevap sahibi3 ayBence yanlış bu şekilde iletişim ile bir yere varılmaz ama sen bilirsin tabi karışmak haddim değil. Bu arada yurt dışında nerdesin
Soran3 ayAlmanya
Soran3 ayZaten o son görüşmemizde tekrar bir iletişimimiz olmayacak o yüzden problem yok.
Soran3 aySon görüşmemizdi*
Cevap sahibi3 ayAnladım dediğin gibi o zaman sorun yok bend e Hollanda dayım bu arada
Gizli Üye(18-24)3 ay
Devamı yok mu
12 Yorumla
Soran3 ayVar da soruya sığmadı
Cevap sahibi3 aySonra ne oldu ne dedi
3 ayAyyyy sen neymişsin böyle inanmıyorum ağzım açık okudum şaka mı
41 Yorumla
Soran3 ayHak etmese böyle davranmam
Diğer konusunda 987 cevap paylaştı. Bu ne zikiş buluşması mı tahammül edemedim nedime
00 YorumlaDiğer konusunda 815 cevap paylaştı. Çekilecek tip değilsin.
11 Yorumla
Soran3 aySebep
- Diğer konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 aySen ağır iğrenç bir karaktersin.
11 Yorumla
Soran3 ayNe alaka?
- Diğer konusunda 306 cevap paylaştı.
3 ayçocuk alık mı biraz niye bu kadar sakin
11 Yorumla
Soran3 ayYok haklı olduğumu biliyor
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayAraba bul dediğin anda haksızsın
215 Yorumla
Soran3 ayBaşta arabayla geleceğini söyledi. Araba bulamadıysa taksi parası atsın.
- 3 ay
Bu nasıl bir kafa ya araba bulamazsa taksi para atsın kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin. Para atayım sana başka şeylerde yapalıma döner bu iş
Soran3 ayKendisini düşüren o. Başta parası olduğunu iddia ediyordu. Yazık olduğu gibi kabul etmeyeceğimi biliyor demek ki.
Soran3 ayBenim kendimi düşürdüğüm tek konu böyle centilmen ince düşünceli olmayan biriyle zamanında flört etmiş olmam.
- 3 ay
Olduğu gibi kabul etmeyeceğim ne demek? Senin için paralı olması şart anladığım kadarıyla. Sen kimsin? ailen veya kendi gücünle elde edemeyeceğin şeyleri sana sunacak erkek peşindesin
Soran3 ayKendisi de farkındaydı demek ki benim daha iyisini hak ettiğimin o yüzden onca yalanı söyleyip parası olduğunu iddia etti
- 3 ay
Yazık vallahi, para için her yola gidersiniz
Soran3 ayHayır ama en başından işe yaramaz birisi olduğunu bilseydim bunun tanışmazdım hayatıma da almazdım. Ayrıca mesele para değil.
- 3 ay
Tamamen para.
Soran3 ayTaksi parası istedim onunla görüşmeye gitmek için, cebime atmak için istemedim.
- 3 ay
Aynı şey
Soran3 ayO da biraz düşünceli olsun centilmen olsun. Ben demeden kendisinin akıl etmedi gerekirdi bunu. Zaten giderken para da vermedi, parayı alıp gitmem zannetti kesin ya da parası yoktu fazla bilmiyorum, dönüşte para verdi sadece. Trenle gitmek zorunda kaldım 2 saat soğukta bekledi, üstelik aradığında da telefonum çalışmıyordu ulaşamadı bir sürü paranoya yaptı, böylesi daha mı iyi oldu para atmamasından?
- 3 ay
Seb şöyle yap, zengin bir sevgili bul ilk iş kendine telefon aldır,
Soran3 ayZaten önceki sevgilime aldırmıştım yurtdışındayken ama maalesef Türkiye'ye gelince çalışmıyor yurtdışından alındığı için. Şimdi yanlış anlama diye belirteyim, bundan önceki sevgilime durup dururken telefon aldırmadım, kendisi benim telefonumu kırdı o yüzden aldı yenisini, üstelik bir tık iyi modelini de değil, tamamen denk bir model aldı. Bu mesajlardaki çocuk başlarda bana "sana iPhone alayım ben" falan diyip gözümü boyuyordu ama ben istememiştim o zamanlar. Yani mesele para değil. Para olsaydı çoktan bulurdum birini en rahat hayatı yaşardım hiç zor değil.
- 3 ay
Sen bulursun zaten
Gizli Üye(18-24)3 ayHahahahahah gülmekten öldüm okurken kızım belli durumu yok çocuğun görüşme böyle birini istemiyorsan saçma mısın sen
01 Yorumla
Soran3 ayZaten son kez görüştük başta param var diyordu yalancının teki hepsini elde etmek için söylemiş.
- Diğer konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 aySen ağır iğrenç bir karaktersin.
10 Yorumla - Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayMüşterin mi bu?
13 Yorumla
Soran3 ayTerbiyeni bozma
- 3 ay
Ya kes. Sizin gibileri zorbalamadıkça milletin hayatı kayıyor, yuvası yıkılıyor vs.
Soran3 ayYuva mı 🤣🤣🤣
3 aySilah dayasaydin kafasına buluşmak için
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayParagoz kiz fakir erkek
11 Yorumla
Soran3 ayParagöz değilim ama bu mesajlardaki gibi birisiyle parası yoksa görüşmem elbette. Kendisi en başında parası olduğunu söylemişti, sahtekarmış.
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Az önce ne okudum ben be çok itici
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Çok uzun. Karşı taraf haklı
13 Yorumla
Soran3 ayNeden? Ne konuda haklı
Soran3 ayHak ediyor. Yalancının teki.
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayDavar misiniz
14 Yorumla
Soran3 ayNeden
- 3 ay
Abicim bu nasil saygisizca kojusma sevgilin falan mi
Soran3 ayYok eski sevgilim. Saygısızca konuşan kim
- 3 ay
Ikinizde daha cok o uzaklas kurtar kendini
3 aySen haklı
02 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim
- 3 ay
Ne demek sohbet edelim mi
3 ayAraba haklı 😂😂😂
10 YorumlaDiğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. İkinizde haklısınız
00 YorumlaDiğer konusunda 435 cevap paylaştı. Ergen bunlar 🤣🤣
00 Yorumla
3 ayçok uzun anlaşılması güç biraz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayCinsellik vwr mi?
03 Yorumla
Cevap sahibi3 ayCinsellik icin kullaniyor seni sen kendini neden bu kadar düşüyorsun
Soran3 ayNe alaka
Soran3 ayÖyle bir şeyin konusu bile geçmedi
Gizli Üye(36-45)3 ayBu nee
03 Yorumla
Soran3 ayMesajlarımız
Cevap sahibi3 ayNeden para atiyo ibana neden illa araba noluyyo
Soran3 ayİnternetim yok telefonum çalışmıyor metroyla mı gideyim akşamın bir saati. Sözde parası vardı, atsın işte yoksa niye tanışmak istedi en başında..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar