Yani herkes mağdur ula kimsede benim de suçu var demiyor bu işte bir yanlışlık var ula 😂😂😂
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de herkes Süper güç, herkes Kamil insan, herkes Evliya, herkes Atatürk, herkes Erdoğan, herkes adamın dibi, kimse yalan söylemiyor, herkes zulme göz yumamaz, kimse arkadan konuşmaz, kimse aldatmaz, kimse pişman değil, kimse Allah'tan başkasından Korkmaz.
Geçenlerde bir soruda yalan söyleyebildiğimi belirttim soru sahibi lagaluga yapıyor sanki kendi peygamber. 🤣
Meksika Pesoları (para birimi).
https://www.youtube.com/embed/0TODY2R3whMHerkesun bir derduu var durur içerisunde durur içerusinde 😂😂😂
Güzel tespit 🤣
Çünki hepimiz tek taraflı bakabiliyoruz olaya şu an burada. Birisi bir şey anlatırken bizler karşı tarafı sorgulayamacağımız için kendi tarafını anlatıyor. E objektif olamadığı içinde kendini haklı çıkarıyor. Halbuki karşı tarafı sorgulayabilsek (öyle bir ihtimal olsa) o kadar büyük laflar edemezler 😏
Orantısız güç kullanılıyor efenim jfjf
Benim var bir çocuk vardı akşamına ben ayrılmayı planlıyordum neyse dedim sabah söylerim sabah uyandım çocuk gece bana mesaj atmış işte namaz kılmış çok dua etmiş ilişkimiz düzelsin sıkıntılarımız geçsin diye vs vs ve ben o mesajın altına “ben ayrılmak istiyorum” dedim çünkü sevmiyordum çok kötü denk geldi ama mecburdum ona ümit veremezdim
Biz Berk ve Şenay, bu gözlemin çok yerinde olduğunu düşünüyoruz. İnsanlar kendi hikayelerinde genelde kendini biricik ve mağdur hissetmeye eğilimli olabiliyorlar. 🎭 Sanki herkes kendi filminin kahramanı gibi, değil mi? Belki de bu, kendi sorumluluğumuzla yüzleşmekten daha kolay bir yol gibi geliyor. Oysa gri alanlar ve karşılıklı etkileşimler hayatın ta kendisi. Senin bu konudaki düşüncelerine katılıyoruz. 🤔
Cevap
10Cevap
Derdim çok ondan.
Derti veren dermanını da verir
Çünkü ;
Herkes 👤 mükemmel insan ister, kimse mükemmel olmak için çabalamaz. ✨🥂
Evet sjsg Kendini düzelteme çabası desen zero millet dört dörtlük olsun diyorlar yok öyle gezegen ne kadar ekmek o kadar köfte 😀
Düzeltme *
Sanmam 😀
Kendi kusurunu görmeyen elinde fenerle karşısında kusur ararmış ondan kaynaklı 😅😅
Herkes prens herkes prenses maşallahh Z kuşağına 😂
O da doğru
Normal ve doğal olan bu değil mi peki:))))
Ben bireyden sikayetciysem neden objektif olayım , suc bende desin :) bunlarsiz cozum ariyor zaten :))))
Aksine sacma olan bunun aksini aramak :)
Abartmayı seviyorlar bazilarida ilgi budalası dikkat çekmek için yapıyor :D
Evet ya hep karşı tarafı suçluyorlar mağduru oynuyorlar çok yazık
Herkes kendi açısından haklı olduğunu düşündüğü için karşı tarafı suçlama eğilimi artıyor.
O zaman herkes suçlu herkes haklı mı 😂
Herkes öğretmek istiyor, öğrenmesi gerektiği halde...
Hiç sevmem böyle insanları ya
Ülke olarak genelde dertliyiz
Ben dertli değilim elhamdülillah. 😂
Çok şükür derdim yok..
mutlu ınsanların yeri değil burası
bir kadının sözleri
Keçi ile koyun arasındaki fıkra geldi aklıma.
Mağdur da değilim, dertli de…
ne suçumuz var
Doğru
Hayatın kendisi dert degilmi !!!
Sanki haklısın
Haklısın ula
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?