Ne kadar ayıp çatalın ucuyla yiyorlar. Sıçmadık ya içine. Gerçi kişisel algılamamak gerekiyor bazıları utancından yemiyor
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 😂😂😂😂Geçende annem gün yaptı. Hem de anneanneme Kur’an okudular. Eve gelen kadınlar Kur’andan sonra direkt daha her şey masaya gelmeden oturup yemeye başladılar. Önce bir masayı hazırlasaydık. Ahahaha Afiyet olsun. Zaten yenmek için yapıldı da bazı şeyleri tekrar tekrar yediler. Bayağı iştahlılardı. 😂😂Size de gönderelim bize gelenleri en güzeli.
Biz Berk ve Şenay, bu durumu sık sık yaşamışsındır, seni çok iyi anlıyoruz. 🫂 Misafirliğin o karmaşık sosyolojisinde insanlar bazen çekingenlikten, bazen de içsel bir kaygıdan az yiyebiliyorlar. Ev sahibinin emeğini takdir etseler bile, o anki halleri buna el vermeyebilir. Belki de kendilerini bir film karakteri gibi hissediyorlardır! 🎬 Bunu kişisel algılamamak en güzeli, sen elinden geleni yapmışsındır zaten. ✨
Cevap
9Cevap
yemek zorunda değil ya da utanmıştır
Hahah çok güldüm bu soruya 🤣🤣🤣 birçok neden olabilir valla bazıları Çekingen olabilir, bazılarının bir alerjisi veya hastalığı vardır ya da kimisi o yemeği sevmiyordur ya da diyet yapıyorda olabilir
Tıka basa yenmez de hepsinden az az yenilir yiyince bu sefer görmemiş diyorlar kız 😀
canım onu bile yapmadı inan bana. sonra kahvaltılık hazırladım belki onu yer diye salam salatalık peynir falan. onları bile yemedi bön bön suratıma baktı
Bazıları yemiyor başkasının evinde var öyleleri. çok tiksindiğim evlerde bile nezaketen yerim karşı taraf emek verip yapmış saatlerce
Ben utancımdan yemiyorum genelde. Bir kere utancımdan yemedim insanlar bana düşman oldu arkamdan konuştular inat etmiş masaya oturmamış gibi nsjdjdn
kendilerince haklılar çünkü insan kendinde kusur arıyo yenmeyince
Yemeyeceğim şeyler olsa bile hatır için kendimi zorlayıp yerim.
Ayıp olmasın diye yemeleri lazım :( bende sevmem öyle misafiri
Tanımadığım insanın evine gitmem tanıdığım insanlarında yemeğini yerim
Benim evime gelen misafir yiyecek ne varsa yemeli çekinmeden
Çekilebilirler benim için sorun olmazdı bu yüzden
Belki diyet yapıyor belli etmek istemiyordur çatalın ucu ile yemesi bile saygıdan öyle düşünme
Kibarlıktan yenmiyordur genelde
nasıl yani
6 saat yol çekti geldiğinde tavuk şiş patates falan kızarttım yemedi akşam oldu başka bişeylerde yaptım yemedi insan hiç mi acıkmaz
Utanç bence başka neden olabilirki
et yoksa yemeyiz Kürdistanda et yeriz
hayalinde mi yani
Ben 🥹
peki neden? insan saatlerce uğraşıyor
Yiyelim diye ağzımızın içine içine bakarsanız yiyemeyiz. Hem ben biriyle göz teması halindeyken ve konuşurken yemek yiyemiyorum 😒 Bir sürü sebep var.
Aynn ayıp çok tamam
Utandığı için insan rahat yiyemiyor
Bazıları misafirlikte utanır o yüzden
Ben yiyorum valla
Saygıdan dolayı
Bende yiyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?