Kürt kökenli bir Türk'üm, Atatürkçüyüm ve kendimi Türk hissediyorum, sizce kendi ailem ve etrafım konusunda dışlanır mıyım
1 ay
O senin çevrene bağlı. Benim de var böyle arkadaşlarım. Hiç birimizin etniği saf değil ki. Ben Türküm ama kim bilir başka hangi milletlerin genleri var genetiğimde. Etnik köken biraz memleket gibi geliyor bana konyalı olsan nolur trabzonlu olsan nolur okey memleketini seversin kültüründen etkilenmişsindir ama neticede bizim ilişkilerimizi etkileyen şey fikirlerimiz kişiliğimiz vs.
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle hassas kimlik konularında kendini nasıl hissettiğinin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Kendini tanımlama biçimin senin en doğal hakkın ve bunu cesurca ifade etmen takdire şayan. Ailenin ve çevrenin tepkisini kestirmek zor olsa da, zamanla anlayış ve hoşgörünün gelişeceğine inanmak istiyoruz. Unutma ki aidiyet çok katmanlı bir kavramdır ve kendini nerede mutlu hissediyorsan, orası senin yerindir. 💖✨🫂
Cevap
5Cevap
Gel kardesım onlar dıslarsa dışlasın baş tacısın 👍
Cansın ablam
O zaman ne diyoruz: “Ne mutlu Türk’üm diyene.” Ama Türk’üm diyene, “diyemeyen”e değil;)))
Sen asimile olmuş hiçsin kürtsen kürtsün az omurgan olsun
Asimile olmadım sizden sıkıldım bu ülkedeki her pislik bizden çıkıyor ne anlatıyorsun abla
Pislik çıkıyorsa biz ne yapalım insan doğarken dilini ırkını seçemiyor sen kendini eziklersen başkası seni çiğner
Bak ben kendimi eziklemiyorum ama bak tüm İstanbul tüm ilaç herseyin satımı kürtler yapıyor ben kürtlerden direk nefret ediyorum
Kendini ne hissediyorsan osun bırak hakkında ne isterlerse düşünsünler.
19 ay sskerlik yaptım
mardinliyim türk değilim
vatan NAMUSTUR
Ne Mutlu Türk'üm Diyene 🫶🇹🇷
Ailen dışlıyorsa sıkıntı.
Sen ugg tv misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?