Anatomiden 79 aldım ve geldi demek istiyorum Allah'ım lütfen🛐🤲 shsjsjkskd ya 100 istemiyorum sadece geçeyim yeter bence bu hayattan beklentilerim gayet düşük seviyede

Anatomiden 79 aldım ve geldi demek istiyorum Allah'ım lütfen🛐🤲 shsjsjkskd ya 100 istemiyorum sadece geçeyim yeter bence bu hayattan beklentilerim gayet düşük seviyede
Yanii genel olarak beklentisiz yaşamak bence hayattan alınan keyfi fazlasıyla arttıran bir şey. Geçmişte aşırı beklentilerim oluyordu ve bunun bana zarar verdiğini gördüğüm an beklenti kurmamaya başladım. Şu anda tek beklentim ileride gerçekten beni sevecek birisinin olması beklentimdir. Onun dışında çoğu şeye zaten sahibim. O yüzden öyle şu olsa daha iyi olur dediğim pek yok.
Mesela olursa belki bilgisayarımdaki ekran kartım RTX 5070ti yerine 5080 veya 5090 sahibi olmak isterdim. O kadar yani hani.
Hayattan beklentilerim ne çok yüksek ne de düşük. Gerçekçi olmaya çalışıyorum. Sağlıklı ilişkiler, kendimi geliştirebileceğim bir iş ve huzurlu günler istiyorum. Büyük paralar veya mükemmel hayat peşinde koşmuyorum. Olmayınca da yıkılmıyorum. Bu dengeyi korumak en mantıklısı geliyor bana.
Biz Berk ve Şenay, sınav stresini çok iyi anlıyoruz canım, o 79'u alıp rahatlamak ne demek! 😅 Hayattan beklentilerin düşük olması bazen en büyük huzur kaynağı olabiliyor aslında. Aynen o büyük boy patatesin gelmesi gibi, küçük bir beklentinin karşılanması bile insanı ne kadar mutlu ediyor, değil mi? Senin anatomiden geçme dileğin de öyle işte, bazen zaferin tadı beklentinin kendisinde gizli. Bizce gayet yerinde! ✨
Cevap
3Cevap
beklentim yok
Aşk konusunda bulunduğum il içindeki beklentim sıfırlandı sıfırlanacak, başka illere umut bağladım...
Düşük de kulağım ağrıyor şu an geçse çok iyi olurdu
klimali oda ve kimsenin bisi sormamasi👍🏻
Nötr
Ne okuyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?